Patrijarh Porfirije dolazi u Sarajevo: Poznat razlog posjete

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Porfiricus Geneticus

Eto dođi pa počni prosipat nacionalizam i Srpski Svet kretenu bradati!!!

Uhhh

Nek se čuva islamskih fundamentalista u Sarajlabadu!

Opasno

Hoće li ga imati ko dočekati u Sarajevu?! Pa Srbi su protjerani i pobijeni u tom islamiziranom gradu!

KRETENI

Eto dođi pa počni prosipat nacionalizam i Srpski Svet kretenu bradati!!! ka Porfiricus Geneticus Su ti Kavazovic i Ceric.

Gost

Dolazi da anestezira bosansku javnost. Da opet iseljava pravoslavne Bosance, jer dolaze teška vremena. Sjetite se Miterana. SPC je talibansko zlo. Pogo,sko gorivo srbijanskog fašizma.

Ja

Pa zar te nije strahdoci u Sarajevo ? U crkvu koja nije srusena u ratu'

Dilfa

Čuvaj se dobri čoveče! Tu gdje dolaziš žive ljudi koji su učestvovali i podržavali ISIS! Grad je pun fundamentalista!

Zong

gdje dolaze ove spodobe, rat pocinje.

000111

Džaba dolaziš, srpski polusvijet ovdje ne stanuje.

Mladomuslimanski rezervat

obidji i svoju islamiziranu bracu, vlaske stocare preobracene u najrigidniju sektu na Balkanu. Daj im oprost od grijehova. I zalutale ovce su Bozija stvorenja. Svrati i krepanom Zivkovicu na grob, okandi ga

Mungos

Vecih ublehasa i uhljeba nema od ovakvih.ni politicari nemogu zlo napravit koliko ovi mogu.nekakve koristi od njih nema,veca korist je od panja,bar se moze koristit kao ogrijev i rucak spremit.sve ovo treba rastjerati,popove,fratre,hođe đabalebci.čast izuzecima koji razumiju bozju rijec i zakone i trude se da pomognu narodu.

Sklonite...

....dijecu sa ulice da se ne prestaše od ove spodobe

NE MOGU

....dijecu sa ulice da se ne prestaše od ove spodobe ka Sklonite... se djeca vise prestrasiti od crnih satora i bradatih spodoba u kratkim hlacama. A svi vi koji lajete upravo ste pokazali da ste ono o cemu pisete. Smece i neljudi. A tek koje bi lajanje bilo da ovako nesto procitate na srpskom portalu o vasim uglednicima.

/ Najnovije