Pašić: 'I poslije 1.600 ubijene djece u Sarajevu, Bosna je i dalje ostala Bosna'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mladomuslimanski rezervat

Nista novo u Saraj’vu

Ante Supak

Uskoro ce biti Herceg Bosna nista ne brini...a vama sta ostane od tih 23% hahaha

Biciklista Jure

Par konetara u vezi ovog teksta. Kazes Bosna bila poput EU-a. Tacno i to sve dok Alija nije odlucio da gurne Bosnu u krvavi gradjansko vjerski rat. Kazes agresija. Hriscani su zivjeli na podruciju danasnje BiH vjekovima prije nego sto su ih Osmanlije prislino prevele u Islam od kojih vi (BiH muslimani) vucete porijeklo. Ako je neko agresor u BiH, onda ste to vi. Postavljate se kao da je BiH bila samo vasa, a zaboravljate kako se ste se izjasnjavali za vrijeme SFRJ. Da ne idemo dalje recimo u Kraljevinu Jugoslavije. Kazes - Beograd nikad nije odrekao politike Slobodana Miloševića. A jeste li se vi BiH muslimani ikada odrekli sto je Alija napisao u svome zivotnom dijelu? Niste, jer preko tzv gradjasnke drzave zelite da dominirate BiH kao sto i pise u Aljinoj knjizi. A i budalama je jasno kak bi Srbi i Hrvati prosli u toja vasoj muslimaniji od drzave. Kazes - Kosovo neće više nikada biti u sastavu Srbije. Odlicno. Nece onda ni Republika Srpska biti u BiH. Kazes - jer to bi bila samo nova Republika Srpska na sjeveru Kosova. Republika Srpska ce se kad tad odcjepiti jer sam vama nema napretka i buducnosti. Vasa mrznja prema hriscanima je neiskorjenljiva. Samo pogledajte dokle je SDA dovela ovu drzavu sa svojom retrogradnom politikom blokada svega i svacega na svim nivoima vlasti u zadnjh 30g. Ako vam uhapse Seku zbog lazne diplome to ce biti kraj vladavine SDA. A kada se mafijasko SDA klupko pocne odmotavati, letjet ce perije na sve strane. Zvanicno na celu OBA-e je elektro meh

Bosancu i Hercegovcu?

Misliš na gradŽane DeFektne Sejdine opcije? NeJma ništa id toga, to su i dalje muslimani

Tzv bih i kosovo su

nedovrsene drzave, opstaju samo uz novcanu i vojnu pomoc EU i USA. Zajednicke trupe Zapadnih saveznika su napustile Afganistan jer je to bilo neodrzivo stanje i to ceka ova dva protektorata.

Provincija

Nista novo u Saraj’vu ka Mladomuslimanski rezervat Sa koje cuke se ti javljas?

za Juricu koji ne zna voziti biciklo

Koji gradjanski rat Jurice? Bosna je postala nezavisna u martu, a u aprilu je napadnta od strane Srbijanca iz Srbije i to sa oruzjem JNA uz pomoc domacih izdajnika. Sljedece godine su to isto ponovili Hrvati iz Hrvatske uz pomoc izdajica hercegovaca. Rat na teritoriji ex Jugoslavije je izazvan od srane Srbijanaca, htjeli su pored kruha i pogacu sad nemaju ni kruh ni pogacu. Zali Boze nevinih ljudi koji su nastradali zbog bolesti pojedinaca koji su umislili da mogu sta hoce i zele. Rat je zapocet na Kosovu i on ce se zavrsiti na Kosovu, a od Srbije ce postati samo pasaluk. Niste u stanju 30 godina da napravite korak u razvoju u samoj Srbiji, nego prodajete sve Kinezima i Rusima.

Gost

Vokabular ovog "diplomate" je očajan. Mržnja izvire iz svake riječi.

/ Najnovije