Parlament Britanije traži nove sankcije Dodiku: U BiH se upliću susjedne zemlje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Ukinete genocidnu tvorevinu ili je (što već jeste) podijelite na dva dijela ali administrativna i neka se jedan entitet zove npr Republika Šumska a drugi Republika Kamenjarska i mirna Bosna!

Nikolica s prikolicom

Ovo je europski prostor i ne engleski. S istim akterima koji su od BiH napravili "dijete s posebnim potrebama" je nesmisleno graditi buduće odnose unutar BiH. Njihov učinak je bio posljedica neznanja ili namjere. Ni jedno ni drugo nije više potrebno BiH.

Zato smo mi u bosanskim sumama,danonocno! U maskirnim uniformama i pod punom ratnom opremom, spremni i odlucni da je odbranimo kao i 92. GARANTUJEMO DA OVAJ PUT NECE BITI ENTITETA! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE!

.

Nikolica s prikolicom

2 entiteta, 3 konstitutivna naroda, to je jedino ispravno i moguće. Laprdanja o "NATO-državi" su samo na nivou laprdanja, bez učinka. Odmislite mogućnost da bi susjedne države mogle ostaviti na cjedilu dijelove svoga naroda, jer nije realno. Neće ni Rusi dozvoliti "taracanje" dijela svoga naroda u Ukrajini. To je po prirodi stvari tako, jer drugačije i ne može biti.

Nikolica s prikolicom

. ka Zato smo mi u bosanskim sumama,danonocno! U maskirnim uniformama i pod punom ratnom opremom, spremni i odlucni da je odbranimo kao i 92. GARANTUJEMO DA OVAJ PUT NECE BITI ENTITETA! ARMIJA I PATRIOTE BOSNE I HERCEGOVINE! . . Hahahaaa...:D

Mostar

Iz Engleske prozivaju da se u BiH uplicu susjedne zemlje i pozivaju na ovo i ono. Pa zar se ne uplicete i vi? Sto je VP nego vanjsko uplitanje? Kaze "Šemso," nudili mi stranci kandidaturu za predsjednistvo (Inzko i Americka ambasada) itd itd itd

KAFE BAR-HANUMICA-BARUNCA U DIMIJAMA

PO KUĆI ODA U NANULAMA I DIMIJAMA, A MUŽ JOJ NEKI ENGLESKI, ŠMOKLJAVI BISEKSUALAC.

Ljiljan

Bravo

/ Najnovije