Parlament BiH nabavlja tri nova automobila u vrijednosti od 300.000 KM

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

izbori!!!!!!

Oni uvjereni da ce se voziti nasim autima i poslije izbora!!!!

Maktub

A ti gladna sirotinjo cuti. Vazno je tabanati afaltom i udisati otro .Mislis oni su neko pa tako i treba. Jadni li ste tako ograniceni i glupi, i tesko nama s vama.

Neko

Pa nek su, ipak se tu radi o ljudskim gromadama koji su osigurali visok životni standard svojih građana. Pored toga prednjačimo u sportu i na polju kulture, nauke, obrazovanja. Penzionere viđamo samo na slikama jer su stalno po mondenskim destinacijama, a na zdravstvenom sistemu nam zavide najmoćnije države na svijetu...zato ih i biramo svake izbore

Sasa

Gladna gamad... U vremenu kada je gladnih sve vise zbog gubitka posla... Da ste makar zbrinuli privredu pa ond akupujte auta... Stoka gadna, jednom nogom u grobu a na racun naroda se caste limuzinama!

/ Najnovije