Parlament Austrije usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Uslijedio dug aplauz

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH nije visenacionalna drzava kakva je bila Jugoslavija.

Koncept drzave sa “narodima” imena susjednih zemalja, a koji im nisu dijaspora, je velikodrzavni osvajacko agresorski koncept primjenjen nad BiH i njenim gradjanima. Stoljetna namjera je podjela BiH izmedju Srbije i Hrvatske. Bosanskohercegovacki katolici i pravoslavci nisu narodi Srbije i Hrvatske. Nisu im dijaspora. Ne poticu iz tih drzava. U Bosni su vjekovima. Genetski nisu ni zakarpatski slaveni! Njihovo srpstvo i hrvatstvo potice od nacija novoformirane Kraljevine SHS/YU nakon 1.WW. Te visenacionalne drzave odavno nema. Ostali su repovi nacija koje velikodrzavne politike Srbije i Hrvatske hoce prevesti u “svoje” BUDUCE narode! Ko god podrzava koncept “kons***utivnih naroda” u BiH je na strani njenih smrtnih neprijatelja. To su politike koje zagovaraju unistenje i podjelu BiH. Ima tu i zapadnih politika iz EU i SAD koji igraju na Ruskoj strani. Islamofobi. BiH je Ahilova peta EU. Ali je magicni bedem odbrane od Ruskog nasrtaja Jadranu, kakva je vojna baza i aerodrom u Trebinju.

EU trazi od BiH naciju. Ne treba joj visenacionalna “Jugoslavija”

EU trazi od BiH naciju, a ne kvazi nacije nestale Jugoslavije: Muslimane, Srbe i Hrvate. Imamo potrebnu vecinu za referendumsku promjenu imena drzavi u iskonsko Bosna. Nacija Bosanska. Ko to ne zeli ima rezervne drzave Srbiju, Hrvatsku i Tursku. Moze ostati u BiH kao nacionalna manjina tih drzava! Bosna Bosancima!

El Glawatti..

..na aparatima hhihhihih

Danke sehr ...

Österreich !!

/ Najnovije