Papić: Svaki četvrti radnik u BiH živi ispod granice apsolutnog siromaštva

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pirgo

Još i nekako dok si radnik a svaki prvi penzionet u BiH živi ispod granice apsolutnog siromaštva naravno osim onih što imaju iznadprosječne penzije tj.onih koji su radili u administraciji.

Glasanje

Zato svaki clan nacionalisticke partije zivi ko' bubreg u loju. Sadasnje stanje je ruzultat nijihove politike. Zato razmisli za koga ces glasati.

.

Treba istraziti i koliko stanovnistva samo prezivljava, a ne zivi zivot. Dosta ljudi npr. ne moze priustiti izlet u sopstvenoj zemlji, a da ne govorimo o prekogranicnim putovanjima. Nema novca za kulturno-obrazovne svrhe, nema novca za zabavu u slobodno vrijeme... Sve se svodi na prezivljavanje, nazalost.

AsAsova

Zato su skupili preko 900 miliona viskova od poreza i povecali SEBI plate po 500 KM.. To je sve za nase dobro ! Tako dizu prosjecnu platu u kompletnoj drzavi.. Po njihovoj statistici standardi skacu, zivot je lijep, ljubav je na svakom koraku a oni koje pljackaju su na svom mjestu... A ako se kome ne svidja nek fino ide zivjet van BiH-a... Al nek ne zaborave poslat koju marku u BiH-a, spremili su i za to zakone i poreze... ***

Izvadi

ruski ***** iz usta.

/ Najnovije