Poruka Palmera iz Neuma: Ne želimo uzalud trošiti ničije vrijeme

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Coro mrs u ameriku pa tamo daj covicu entitet

pčelica

Tesko onom ko u vas vjeruje,pa vi kuci ne mozete da razgovarate a kamoli da ste nama dobri

Tvoje postojanje

palmo je traćenje vremena i kisika.

BiH

Džaba ste tu svi odreda, vjeruj debile, džaba.

Guest

A što ste došli,da uništite i ono malo što imamo

Vrijeme

Samo gradanska drzava bez vasih nacionalista . Uredenje kao i u ostalim drzavama EU, za to ne treba puno vremena .

Razmisliti

Palmeru ti i ona Eichhors trebate malo promisliti dali bi vaši prijedlozi prošli u bilo kojoj zemlji.Morate se konzultirat sa svojim ekspertima i napraviti zakon da se može kandidirat bilo koji građanin BIH i da uz ime može napisati stranku kojoj pripada,narodnost,a može i nenapisat nego se samo kandidirat imenom i prezimenom ako sakupi određeni broj potpisa za kojeg se dogovorite.Nakon toga neka građani odluče koga žele .

Kući onda

Odmah idi kući, niko te nije ni zvao. Zapravo, vi nama, em nam trošite vrijem, em živce, em ste nam sj..ali pola života. Neka ovo neugledna Holandjanka traži entitet za Frisland, pa da vidimo kako bi prošla. Uz to, nijedna normalna država ne donosi nikakve vaźne odluke u jeku pandemije i opšte psihoze, ali ovi smradovi i jesu računali s tim.

Gost

Ne znam kako Bošnjaci ne znaju da je BiH već podijeljena na dva entiteta i distrikt Brčko. Vi ste protiv podjele a podjela već postoji.

HARI

JELTO TU GLAVNI PALMA IZ JAGODINU

Naseliti se

50 000 Bosnjaka se treba naseliti u Kanton 10 i rjesen problem.

/ Najnovije