Palmer: Bit će potrebne izmjene Ustava BiH i strukture vlasti

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

???!!!

Zar to nije miješanje u unutrašnje uređenje druge zemlje?! Je li to kancerogeni američki uticaj na Bi H?

pobjeda

Kako ono bi Karlobag Virovitica, Kosovo je srce Srbije, a Slobodna Vojvodina, samo što nije

Jedna lipa pismica

https://www.youtube.com/watch?v=7heXZPl2hik

SS

La plus belle chanson que j'ai écouté de toute ma vie

gost

Sasvim jasno, Dayton je zastario. Nužne promjene slijede 2021, ko bude smetao, biće odstranjen bez kompromisa. Biden nije ni preuzeo funkciju, već gaće same spadaju

Ru

Sasvim jasno, Dayton je zastario. Nužne promjene slijede 2021, ko bude smetao, biće odstranjen bez kompromisa. Biden nije ni preuzeo funkciju, već gaće same spadaju ka gost Rusi kažu NJET, ovaj put!!!

Xy

Ma nemoj ti ćeš da nam to kažeš, stranče! Vodi ti polutikz u svojoj zemlji! U BiH nemaš pravo da se miješaš! Odjebaus!

Damianusdarcus

Ukinuti genocidnu izdrkotinu...zabraniti negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca i eto nam naše Bosnice

Priče o navodnim konstitutivnim narodima su gluposti

Ako Putin i Lavrov nastave negativno dejstvovati po BiH, onda moraju biti spremni i snositi posljedice, jer dovoljno je nekih dva mjeseca da bude objavljen njihov prljavi veš koji se sastoji u tome da nisu svih 82 naroda Rusije jednaki. Moraju biti ravnopravni svi, a ne kao sada kada jedan samozvani narod koji sebe naziva rusima bude hegemon usmjeren protiv ostalih 81-og naroda.

Gost

ZAMJENIK POMOĆNIKA. Bošnje su sretne da im stranac tako niskog ranga rovari po Sarajstanu.

/ Najnovije