Paljanska deklaracija SNSD-a: "Ili vraćanje nadležnosti ili samostalnost RS-a"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Milorade spremi se na traktor nwmoj bjezati helikopterom da ti goricu dohvati pocinepamo je ko djevdjir eto nas ubrzo ti kuci cim ti cetnicka skupstina to potvrsi sto si ti zamislio

Duduk

E jesi li ti priča tvojili kako ste pobjegli u dijasporu 90-tih

Pustite ga do kraja da unisti pc genocidni entitet! To su mu dali ameri u zadatak!

.

Mudonja

Sviraj sudac početak drugog poluvremena da nastavimo gdje smo stali za 3-4hevte bitiće kriza za servsko uvo a oni koji uspjednu da pobjegnu ćerat ćemo do pradjedovski karpata i urala odakle du ih Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge,konjušare I tako to!

Šta više čekamo

RAT !!!!

Wertw

Znaći SNSD po cijenu naroda i života žele zaštiti svoj kriminal pa žele apsolutnu vlast, svoje sudstvo koje ih neće procesuirati za bilo kakav kriminal , svoju vojsku i policiju kojom će upravljati i koja ih neće hapsiti. Restart bi se mogao desiti na postavke od 1.03.1992 godine a ne na 24.12.1995. Izgleda da su željni nove krvi i rata. Ako ovo međunarodna zajednica ne zaustavi i ne sankcioniše one koji izazivaju mržnju i razdor političkog i državnog sistema moglo bi se i u njihovim avlijama desiti isto.

Glupi bosanski pravoslavci

Oni nikako da shvate da purger iz Zagreba nece ginuti u Bugojnu, niti kicos iz Beograda.... Bijedo, fukara, osvijesti se.

Bosanac

Paljanske genocidne srpske zvijeri zeljne krvi dajte nam oruzje da branimo Bosnu od krvolocnih srpskih zivotinja

/ Najnovije