Pale teške riječi na relaciji Zahiragić - Stojanović: "Ako je i bio greška..."

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Zbog toga što će morati "Trojku" gledati u izvršnoj vlasti Kantona Sarajevo naredne 3 godine, i njihove, kakve takve, ali ipak opipljive rezultate, mnogi u kriminalnoj organizaciji SDA, dobit će šećer ili neki drugi vid hronične bolesti.

Kralj

Zbog toga što će morati "Trojku" gledati u izvršnoj vlasti Kantona Sarajevo naredne 3 godine, i njihove, kakve takve, ali ipak opipljive rezultate, mnogi u kriminalnoj organizaciji SDA, dobit će šećer ili neki drugi vid hronične bolesti. ka Pehlivan a cjeli nip i barem 50 - tak clanova iz ostalog djela trojke sve bivsi sda kadrovi koji su se nakrali u zadnjih 20 godina pa kad su vidjeli da brod tone misevi prvi zbrisali

Guest

E baš se i ova trojka ima čime da pohvali. Laj na SDA, što više laju misle da su uspješniji. Vidi im kadrove. Doveli direktora KU CZ koji pojma nema o upravi. Čovjek bio zaštitar i prodavao osiguranja. Neka donese listing iz PIJ-a pa da mu vidimo radno iskustvo. Radni staž i radno iskustvo su dvije različite stvari. Da se ne shvati da branim SDA jer su samo oni mogli proizvesti ovakve debile.

Pehlivan

Zbog toga što će morati "Trojku" gledati u izvršnoj vlasti Kantona Sarajevo naredne 3 godine, i njihove, kakve takve, ali ipak opipljive rezultate, mnogi u kriminalnoj organizaciji SDA, dobit će šećer ili neki drugi vid hronične bolesti. ka Pehlivan a cjeli nip i barem 50 - tak clanova iz ostalog djela trojke sve bivsi sda kadrovi koji su se nakrali u zadnjih 20 godina pa kad su vidjeli da brod tone misevi prvi zbrisali ka Kralj<< Zar ne bi svi trebali dobiti šansu, da dokažu da su se popravili, došli tobe? NiP je osnovan tek prošle godine. Kriminalne organizacija SDA, potkrada ovu državu, društvo i sve nas još od vremena rata, i i to radi iz izbornog ciklusa u ciklus, i ne misli se zaustavit. Neke analize procjenjuju, da su u periodu od 28 godina izvukli u privatne džepove nevjerovatnih 20 milijardi KM! I trebali smo ih pustiti i prošle izbore da nastave sa tim kriminalom? Ovako smo ih barem zaustavili u KS, a trojka je već nešto uradila za nepunih godinu vlasti. Dajmo ljudima šansu, to je ideja demokratije, promjena, vlasti. SDA je svoje kriminalne pipke predugo držala nad našim parama, a dobijali smo k..rac zauzvrat.

Mungos

Evo sda masnog vepra,ustao iz sda smrdljivog brloga.

Deki

Obadvojica su u pravu. Ali ni jedan ne vidi.

muamer

ovaj SDA kupljeni portal jedva ceka priliku da da izjavu SDA bandita Evo cam moja izjava : j...m vam mamicu seljacku banditsku

Koel

Nikad prljaviji grad pruga razvaljena tramvajska rade tri radnika na dionici saobracaj u kolapsu dok je trave bilo sve zaraslo zmije po gradu gmizale grad kao pred djenazu a ne novu godinu nikad nije bilo siromasnije uredjen itakoooo dalje ovo vam je posljedni mandat kao i sdp nekad ono ranije kad je narod jedva cekao iznore da ih se rijese

Nep

Kako je sin D. Zvizdica postao najtrazeniji arhitekta u BiH i koji su mu uspjesni projekti?

Sda demokratija

Nikad prljaviji grad pruga razvaljena tramvajska rade tri radnika na dionici saobracaj u kolapsu dok je trave bilo sve zaraslo zmije po gradu gmizale grad kao pred djenazu a ne novu godinu nikad nije bilo siromasnije uredjen itakoooo dalje ovo vam je posljedni mandat kao i sdp nekad ono ranije kad je narod jedva cekao iznore da ih se rijese ka Koel Je l vi mislite da mi patimo od kolektivne amnezije i da se ne sjecamo vase vladavine. Vi niste NISTA apsolutno NISTA radili i kad ste na kratko dobili sansu nakon sestorke. Niste cak imali ni ministra zdravstva u vrijeme pandemije i niste se ni pocesali oko toga. Ljudi bolesni cekali u kilometarskim kolonama samo da se testiraju. Kod vas je logika ne diraj nista, ne talasaj. Zato se bunite kad se popravlja vodovodna mreza, izvode radovi na pruzi jer.vas moto je : ne barkaj dok dura. Kad krenu neatasice zavrci pomalo svakom, samo nek je ravnooravno. :)

Rok

Koga više boli hašimaga za ovim jadnicima sa poremećajem ličnosti

Svabo

Njemacka zove, moram poći. Nemam vremena za ovo ho ho ho

superhih

Zahiragiću ! Zar nisi skont'o da ti je bolje da šutiš .

/ Najnovije