Oženio se državni ministar Staša Košarac

3
Radiosarajevo.ba
Oženio se državni ministar Staša Košarac
Foto: Instagram / Staša Košarac i Aleksandra Ivković

Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH oženio se Aleksandrom IvkovićMlada je zajedničke fotografije s vjenčanja objavila putem Instagrama.

Kako svjedoče fotografije, vjenčanje je održano 2. oktobra. 

Ovo je Košarcu treći brak, a kako je javnosti poznato, prethodni brak završio je burno. 

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Sanja, bivša supruga Staše Košarca ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, objavila je krajem prošle godine status putem Facebooka u kojem je Košarca optužila za nevjeru i agoniju koju je s djecom proživljavala.

"Ne pristajte da budete oni kojima je opravdanje za blud, nemoral, Sodomu i Gomoru - to rade svi! Djevojke, žene - ne stavljate cijenu na sebe! Budite prvo svoje, pa onda čije hoćete! Ljudi, molite i volite Boga!!

Ostajte zdravo, ali prvenstveno - ostanite svoji!", poručila je Sanja javno u decembru prošle godine.

Nekoliko dana nakon vjenčanja, Košarac je boravio u zgradi Predsjedništva BiH, u kabinetu člana Predsjedništva Milorada Dodika kada je u instituciju doveo harmonikaša. Košarac je tada, zajedno s ostalim gostima u Dodikovom kabinetu, pjevao uz harmonikaša i nazdravljao. 

Na snimku se vidi da su prisutni pjevali pjesme "Srpkinja je mene majka rodila" i "Romanija", dok nazdravljaju. Podsjetimo, na snimku se vidi kako je Dodik u tom trenutku nazvao je majku kojoj je poručio "Ko pjeva zlo ne misli".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije