Ovo su plate medicinara u BiH: "Ljekar specijalista ima preko 4.000 KM, a glavna sestra 2.300 KM"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ama

kakve su ba ovo cifre? jel ovako i u UKC Tuzla i u drugim kantonima?

Ja bih njih placao po rezultatima.

Bazna placa nista, nula. Izlijecis karcinom ALI TRAJNO!!!! - 20.000 KM. I slicno. Sarlatani... Veze s vezom nemaju, samo pametuju i glavno im je ¨Eh, da ste dosli na vrijeme....¨ To sam vec cuo od reumatologa kad sam mu dosao odmah nakon sto me je lumbago sahvatao. Eh, da ste dosli na vrijeme.... KAKO CU NA VRIJEME, TO SE DOGODI U MILISEKUNDI NENADANO, MAYMUNE NEZNALACKI???

Sasa

A lijecimo se kod privatnika jer nemamo doktore vec zapisnicare ***** im naopaku fuuuj ****a

Prvo promjene na njihovoj strani

Odnos prema pacijentu je totalno pogresan. Krajnje arogantan i uvredljiv, u vecini slucajeva, cast izuzetcima. Znanje im je na dnu ne evropske, nego svjetske ljestvice. Nemaju odgovornosti, greske im se ne kaznjavaju. To treba sve pod kljuc, pa da znamo da nemamo bolnicu. Da trazimo glavi selameta.

Xyz

Popije li se sta...ja ministra I gov..a

333

Zdravstvo je otislo u vraziju *****, kao i sve ostalo, sa majmunima i pohlepnim psihopatama na celu. Jos gore ce biti sa ekspanzijom privatnog sektora u zdravstvo. Ne znas sta je gore, ovakvo javno zdravstvo ili ovakvo privatno kakvo nam vec godinama uvode na mala vrata. Na kraju neces imati gdje tri kopce da ti urade.

Je li ...

...sad jasno da nas medicinari drze kao taoce vec godinama? Kakvo bijedna struka, o zakletvi da ne pisem.

Koel

To su bruto plate ljekar specijalista ima 2600 platu ovi dritani lazu narod i sebe

Jole

I sad je kao plata od 1400 km neka cifra??pa koiko iznosi potrosacka korpa za jednu porodicu??probajte vi ministre satom platom za placate racune kupujete hranu i spremate jedno ili dvoje djece za skolu!!!

Tatar

Ko misli da može više nek otvori privatno ordinaciju pa bujrum

Bruto ili neto?

Može li biti kraja malverzacijama

Apaurin

Lažeš pseto

/ Najnovije