Ovo su najnoviji uvjeti koje moraju ispunjavati građani BiH koji ulaze u Hrvatsku

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

Sva sreća pa virus poznaje "prave" Europljane i nas iz trećih zemalja.Narode moj,pa vi dobro letite da kupujete njihove proizvode

Guest

Stoka. Bojkot

BBB

Toliko o slavljenju Hr što je ukinula sve covid mjere ! Hahahahahahahahahahahahaha.......................

Veži konja di ti Aga kaže

Novinari su glupi da ne mogu biti gluplji ili namjerno zZLI.To nije više samo RH već EU.Koja su pravila u EU takva su i u RH

BL

Pa ne pada mi na pamet da na godisnji idem kod njih.

Sarajevo

Što sam išao tamo - išao sam. Što sam kupovao Hrvatsko - kupovao. Ma nikad i nigdje više. Ako ništa, ta Korona je jasno pokazala ko je ko. A njihovo mišljenje o nama je bilo jasno i mnogo prije. Potrebno se samo zalagati za to da se njihovi građani isto onako maltretiraju kad dolaze u Bosnu, i njihovi proizvodi, kao i srpski, duplo oporezuju i da se u svim medijima jasno napominje da su to neprijateljske zemlje koje žele nestanak ove zemlje. Ništa više.

Ipak ima

Sva sreća pa virus poznaje "prave" Europljane i nas iz trećih zemalja.Narode moj,pa vi dobro letite da kupujete njihove proizvode ka Sarajka Pravi Evropljami su svi cijepljeni sa dvije+buster dozom. Dakle, ima razlike.

Blentoven

Uriniraju po BIH kako kod im se ćefne! Do juče smo im u pereciju ulazili sa ličnom, a sad smo treći svijet....ali to im ne smeta da kupuju, skijaju i banče u tom istom trećem svijetu! Da je vlasti i države da im se opali reciprocitet pa da preko iz Zagreba preko Istre putuju u Dalmaciju! Uvijek su bili sluge i podanici Germana...

Blentoven

Novinari su glupi da ne mogu biti gluplji ili namjerno zZLI.To nije više samo RH već EU.Koja su pravila u EU takva su i u RH ka Veži konja di ti Aga kaže Kako Slovenci, Mađari i Česi ne vežu konja kud gazda naredi? Biće da ovi pobrojani nisu konjušari ko Rvati ili da ga Rvati šilje na nama jer im smetaju "paradajz turisti"?

Xxx

Lopovluku kraja nema.

Pipi

Hahahahahaha jebo lud zbunjenog

mali medo pjeva

Teroriziraju na granicnom prijelazu kao da si na listi 10 najtrazeni, bolje ici u CG, Albaniju na more, i koliko cujem nema peglanja ni na Srbijanskoj granici. Tebra ako imam dosije ili osnovanu sumnju cesljaj me tad ali ne kao normalnog prolaznika i turistu. Ne osjecam se dobrodoslo u HR i mislim da nisam jedini, stoga je i treba izbjegavat.

/ Najnovije