Ovo su imena uhapšenih u jutarnjoj policijskoj akciji u Sarajevu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Ibro Berilo svima je mjerilo i dokaz da se iz zatvora najbolje radi. No sikiriki

visocica1662

Potenjacine iz NIP-a i NS aferim

Sad sam krsni kum Paja

Ibro Berilo svima je mjerilo i dokaz da se iz zatvora najbolje radi. No sikiriki ka Ne pijem dok Paja vozi Izgleda da ti se sviđa ime pa ga koristiš

Ermina

Bas me zanima da li je neki zastupnik Skupštine Kantona Sarajevo imao bilo koja saznanja o ovim malverzacija ?Naravno,da će negirati da nisu ništa znali,a morali su i trebali znati!Imali su oni važnijeg posla….Sada će se pozivati na presumpciju nevinosti.Kada su pojedini zastupnici zastupali svoje interese ,te interese pojedinaca i grupe pojedinaca,za koje su bili licno zainteresirani,nisu poštivali Ustav Kantona Sarajevo,niti zakonske odredbe,a unatoč položenoj zakletvi .Pokretal su Inicijative i medijske hajke na pojedince koji su časno ,pošteno i profesionalno obavljali svoj posao.Niti jedan zastupnik nije upozorio podnositelja opetovanih Inicijativa,da zastupnici ne smiju zloupotrebljavati zastupničku govornicu za ,navodne probleme,iznesene putem mnogobrojnih inicijativa od istog zastupnika.Naprotiv,njihova Etička komisija je izjavila da oni nisu dužni da pamte sadržaje tih Inicijativa. Najveći grijeh tih”optuženih “je sto časno i pošteno rade svoj posao,i kao takvi nisu poželjni u ovom vremenu i na ovom mjestu! Do posljednjeg će ih eliminirati ,jer takvi im nisu potrebni ! Kakvo plaho vrijeme za pogane ljude ,sa hipotekama svojih prethodnih funkcija,uštimanih konkursa ,izmijenjenih Pravilnika, kao bi se pogodovalo da takvi potkapacitirani ljudi rukovode ozbiljnim institucijama ! Kadrovska nepogoda jednaka je elementarnoj nepogodi ,koja rusi sve pred sobom !A ,sto je najtužnije ,zastupnici sa osvojenih 239 ,ili sada 81 glasova, predstavljaju interes javnosti !!!!!!!

fakat

hhahaha A STA SU REKLI IZ NIPA? DA CE ISKORIJENITI KORUPCIJU? HAHAAHAHAAHHAHA 2026 SE GASITE!!!!!

/ Najnovije