Ovo mnoge zanima: Donosimo listu zemalja koje su bile suzdržane tokom glasanja za Rezoluciju

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Peace Lilly

***

E, moj Živane

>>Da su uvazavani suzdrzani, kao sto je isprva bilo receno, ne bi izglasai ovako Bice jos sudova, nije Hag jedini Onda ce se vidjeti ko su neprijatelj ka Peace Lilly<< Kme, kme...

Emirati i Bahrein

Pa im prostrite red carpet naredni put kad slete na Butmir. Munafici.

Edin

Pa "bratske" zemlje nisu za nas? Vjera nista? Pravoslavlje draže?

Goga

Smrdljivi Bakirovi Arapi,van iz BiH

Promjenili pravila da bi mogli usvojiti rezoluciju

Ovi nacisticki bijednici su bukvalno promjenili pravila da bi mogli usvojiti rezoluciju. Zamisli da referendum koji je podrzalo svega 43% proglasis uspjesnim ili da odluku u parlamentu bilo koje drzave donesenu na taj nacin proglasis usvojenom. E to se zove demagogija. Ali platicete za to. Sad idu rezolucije o njemackim i drugim genocidima.

Samo polako jarane

>>>>Da su uvazavani suzdrzani, kao sto je isprva bilo receno, ne bi izglasai ovako Bice jos sudova, nije Hag jedini Onda ce se vidjeti ko su neprijatelj ka Peace Lilly<< Kme, kme... ka E, moj Živane<< Znas sta je najgore bosnjo od svega, sto cete vi zadnji kmecati kao i uvijek i zvati help nato help, ali pomoci vise nece biti. Onda cete biti manji od makova zrna.

KOSOVO

***

***

***

/ Najnovije