Ovo je sadržaj maila zbog kojeg je došlo do 'sukoba' između Elmedina Konakovića i Zlatka Lagumdžije

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svađalice

Niste dostojni nikog predstavljati .

Hasan

Za Bubalo i Konakovica: Kako vas nije sramota?! Upoređujuci vas i Lagumdziju, vi niste ni za nivo mjesne zajednice a nesto se, kao, kofrcite?!

Željko

Bubalo je sve taksativno navela a sad je red na Lagumdžiju da odgovori

Skca

Mora vidjeti je li HDZ odobrio. Ne smije konakovoc nista bez hdza

Sramota

Kako god okreneš - Sramota! Može limišta da se riješi unutar institucija bez nekih pompi i sl. I dok se vi međusono glođete u ovoj kotlini - mi propadamo!

Pitanje

Po zakonu o vijeću ministara zamjenici ministara mijenjaju ministre u odsustvu samo Josip Brkić mijenja ministra konjakovića u prisustvu Pitanje dali je bubalo smjela da napiše takvo isto pismo Bosanskom ambasadoru u beogradu ?

Panzer

Zlagumdžija je glavno zlo,licemjerni samodopadni i arogantni lik zaboravlja da je on samo uposlenik DKP, i da za svaki korak mora polagati račune ministru.Rumenko Bećirbeg ga je doveo i postavio za ambasadora u UNu.

Panzer

Za Bubalo i Konakovica: Kako vas nije sramota?! Upoređujuci vas i Lagumdziju, vi niste ni za nivo mjesne zajednice a nesto se, kao, kofrcite?! ka Hasan Prosječni Bošnjo koji nema pojma o Lagumdžiji i njegovom hinjaluku

pih

a dosta i ovog slucajnog prolaznika...sjasi vise s drzavne sise

Denis napast

po nalogu reisa preko Zlatka, i nekolicine crvenih fesova, rusi Neru i Trojku.

Miki rubiroza

Najveci narcis na prostoru balkana je slucajni prolaznik. Lik je pametan to je neupitno,samo sto je od tolike pameti sve vise do izrazaja dolazi kretenluk i imalmenetu IMT. nista ne radi ako nema hajra za njega.

Hsh

Koje budale nas vode,BiH postaje platforma pinka,happyja i sličnih.Ramo ih je sve prevazišao džaba im.

Xyz

Dino nije mahalusa nego ofajla...hvala Bogu pa je neko otvoreno rekao da je neznalica (glup idiot...)srednjoskolac sa Sokbunara ...SIKTER

slobodna evropa o LOPOVU ZLOgumdžiji

Kako je porodica Lagumdžija uvecala bogatstvo Poslovni prostor na Skenderiji kupili su Zlatko Lagumdžija i njegova supruga Amina, ali su kao vlasnici nekretnine upisani Amina i njen otac Fahrudin Radonja. Jednostavan recept: 2002. godine sadašnji ministar vanjskih poslova BiH prijavio je stan u Dubrovniku vrijedan 200.000 KM, te vikendicu u sarajevskom naselju Hotonj oko 40.000 KM.

2. slobodna evropa o LOPOVU ZLOgumdžiji

Milionska rokada u imovini Zlatka Lagumdžije : On i njegova supruga Amina su u septembru 2021. godine prodali vikendicu sa zemljištem od 6.060 kvadrata arapskoj firmi „Al-Joof“ iz Sarajeva. Vlasnik ove firme, policijski general Saoud Salem Shafi Alshafi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Lagumdžijama je za nju platio 1,17 miliona maraka. Ovo imanje se nalazi u elitnom sarajevskom naselju Poljine. „U Rovinju sam vec duže vremena, ljetujem, tako da sam u Rovinju uzeo”, izjavio je Lagumdžija kratko novinarima Centra za istraživacko novinarstvo (CIN). Odbio je reci koliko je platio novu nekretninu, navodeci da je podigao kredit. Novinari su pronašli da je Lagumdžija ove nekretnine platio nešto više od 550.000 maraka. Medutim, to nisu jedine nekretnine koje ima u ovom popularnom turistickom gradu. Još u maju 2018. godine kupio je kucu sa cetiri stana koju je platio 518.000 maraka.

Slažemse

No,gospodjo jeste li sličan mail uputili koljačkim ambasadorima po svijetu koji blate đržavu BiH,a veličaju entitet rs,njihovog dodika kao i osudjene zločince koji izvršavaju kazne po europskim zatvorima ?

IVA

DABOGDA SE ZUBIMA KLALI PRIJE DANA DANA DANASNJEG

Ante

DABOGDA SE ZUBIMA KLALI PRIJE DANA DANA DANASNJEG ka IVA AMEN

ali svi, tutokompleto, hehehe

DABOGDA SE ZUBIMA KLALI PRIJE DANA DANA DANASNJEG ka IVA reis, sdfa, trojkaši, i sav ostali po tu rčeni ološ, inšalah! hahaha, ti bi samo trojkaše, hehe

Mujo

Pametno LAGUMDJIJA ! Sto manje zna narko Dino manje će usrati

Odron od diplomacije

Isto važi za mnoge druge ambasadore BiH, svima uputiti opomene!

Nipadija je zlo

>>Zlagumdžija je glavno zlo,licemjerni samodopadni i arogantni lik zaboravlja da je on samo uposlenik DKP, i da za svaki korak mora polagati račune ministru.Rumenko Bećirbeg ga je doveo i postavio za ambasadora u UNu. ka Panzer< Nipadija ne podnosi da se ne pitaju, a onda sve u.eru.

Nipadija pojma nema

po nalogu reisa preko Zlatka, i nekolicine crvenih fesova, rusi Neru i Trojku. ka Denis napast Nipadija je, poslije dodika, najgore sto nas je moglo snaci. Bolesne i beskorisne neznalice, bubala

Meho

Narko Dino! sedmice provodis u Dubajiu ,Turskoj ,po Europi a nisi za rezuluciju uradio nista osim davanja glupih nepismenih izjava. HDZ ti vodi politiku jer si ti glup!

ema

Vjecna savjetnica, Bubalo je bila i kod Campare pa sada kod Dine ,davala lazne iskaze ,stimala muzu Dini poslove a sada glupi pamet.

ema

Zlagumdžija je glavno zlo,licemjerni samodopadni i arogantni lik zaboravlja da je on samo uposlenik DKP, i da za svaki korak mora polagati račune ministru.Rumenko Bećirbeg ga je doveo i postavio za ambasadora u UNu. ka Panzer Od kada si ti pametan Medjede????

ema

>>Milionska rokada u imovini Zlatka Lagumdžije : On i njegova supruga Amina su u septembru 2021. godine prodali vikendicu sa zemljištem od 6.060 kvadrata arapskoj firmi „Al-Joof“ iz Sarajeva. Vlasnik ove firme, policijski general Saoud Salem Shafi Alshafi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Lagumdžijama je za nju platio 1,17 miliona maraka. Ovo imanje se nalazi u elitnom sarajevskom naselju Poljine. „U Rovinju sam vec duže vremena, ljetujem, tako da sam u Rovinju uzeo”, izjavio je Lagumdžija kratko novinarima Centra za istraživacko novinarstvo (CIN). Odbio je reci koliko je platio novu nekretninu, navodeci da je podigao kredit. Novinari su pronašli da je Lagumdžija ove nekretnine platio nešto više od 550.000 maraka. Medutim, to nisu jedine nekretnine koje ima u ovom popularnom turistickom gradu. Još u maju 2018. godine kupio je kucu sa cetiri stana koju je platio 518.000 maraka. ka 2. slobodna evropa o LOPOVU ZLOgumdžiji<< MEDJEDE PISI O DODIKU I COVICU I STA SU POKRALI I KOLIKO SU BOGATI. ON JE ZA NJIH SIROTINJA

Brzi

Ja imam pametnijeg psa nago sto su ova obadvojica zajedno.

/ Najnovije