Ovo je prvi čovjek koji je stigao na proteste u Sarajevu: "Plašim se da ćemo završiti u getu"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa

Koliko licemjerja i mrznje, sve ide prema tih 23%

Gulliverus

Ne damo našu domovinu da je cjepkaju i truju fašizmom segregaciji, da nas trpaju u torove i da kažu da nismo građani nego pripadnici plemena, eto kojem plemenu pripada onaj Escobar, glasnik nacionalista?? Latino plemenu ??

Op',cup

Karići su dobili prezime tako što su ih dugo karali

Db

A NISI MISLIO O TOME KAD SU TI U DŽAMIJI REKLI KOGA DA ZAOKRUŽIŠ,MALO KASNO,U GETU STE VEC.MI SMO ODAVNO EUROPLJANI A VI GLASAJTE ZA KOMŠICA I DALJE

Duško Dugouško

BiH je već u getu i bit će još dugo dugo. Ovakva BiH nije potrebna nikome, nedemokratska, huškačka i svađalačka, gdje se širenje mržnje i goli šovinizam smatra nagrađuje sa "neka siim rekao". Nikad BiH nije imala više "neprijatelja" kao zadnjih mjeseci i ovih dana, a vi se upitajte zašto je to tako.

Jes, a nisu Hrvati getoizirani??

Time sto im Muslimani ¨¨demokratski¨¨ biraju predstavnike? Toga se ne bojis, a?

Neko iz mase

Ne damo našu domovinu da je cjepkaju i truju fašizmom segregaciji, da nas trpaju u torove i da kažu da nismo građani nego pripadnici plemena, eto kojem plemenu pripada onaj Escobar, glasnik nacionalista?? Latino plemenu ?? ka Gulliverus I onda narodi zaokruže SDA, HDZ i SNSD!

/ Najnovije