Ovo je procenat potpuno vakcinisanih u Kantonu Sarajevo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dok se "uknjizi"clanstvo Njihove stranke i Fortina raja...

...bice to i vise od 50%...garant!:)

A sta sa Gavrilom Konjakovicem?:)

...bice to i vise od 50%...garant!:) ka Dok se "uknjizi"clanstvo Njihove stranke i Fortina raja... A dok se registruju i oni od Gavrila KONJakovica ,kao i cijela familija Memic,yz citavu Hrasnicu,koju voda po Bosni kao svoje POLITICKE pulene/zalosno kako koristi smrt mladica za svoje plitke politicke igre).bice to i 70%:)

???

Jeste ispucali fajzer da odem ko čovjek primiti drugu dozu AZ

071

@A sta A još je žalosnije kako od vas botova SDA niko nikada nije ni pomislio da napiše kako bi trebalo da se ubice pronađu i kazne. Možda je kod Konakovića politika, ali kod vas je sigurno organizovani kriminal koji pokušavate da zataškate kroz politiku. Svi ste gnjide, samo ste vi ipak malo veće.

Rabat

Nemojte tako. Naljutiće se trojka pa će podnijeti ostavke a šta ćemo mi onda? Treba Hadžibajrića za predsjednika.

/ Najnovije