Ovo je procenat potpuno vakcinisanih u Kantonu Sarajevo

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

A "poptpuno" vakcinisani su oni koji su primili vakcinu + revakcinu? A onda ste vi, zajedno - "vakseri" i ovi "mediji" baš sigurni u to, da je to "potpuno"??

Miki juventus

Hvala Allahu dobro sam i citava moja porodica svatko ima pravo na svoj izbor nisam je dobio ili primijo kako hocete niti je itko primijo iz moje porodice.Radim posao gdje dam u kontaktu najmanje dnevno sa 2000 ljudi vjeruj te od prvog dana covida tako i zena mnogi doktori su mi rekli da je neprimamo kao sto nisu ni oni najbolji je prirodni imunitet samo da bude kao i dosad ove 2 godine.

Miki juventus

Ko je god primijo vakcinu za kovid nedam da mi pridje vise od 2 metra oni su tempirane bombe kazem svatko ima pravo na svoj izbor sretno.

Hugo

Cuh nekidan razgovor lijecnika i med. sestre: ma pusti, nije mi jasno nista eno puno revakcinisanih bolesno. Dodajem: Fauci je nedavno izjavio da cemo do kraja zivota primati bakcinu svakih osam mjeseci. Znaci i desetu i dvadesetu. Bem ti Kineze

/ Najnovije