Ovo je prijedlog ugovora između BiH i Islamske zajednice: Da li je sporna (samo) džuma

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Vjerske aktivnosti poslije posla.Bogu se molite u svom slobodnom vremenu.GLUPACI, koji ne zele dobro ekonomiji,drzavi,gradjanima, pa ni Bogu.

Bosnjak

Bogu se moli u slobodno vrijeme. Svi vjernici na Balkanu su lazni vjernici, to vam garantujem. Pola njih ode na kafu umjesto na dzumu. Ako nam je to jedini problem narode, onda smo smi jedan jako sretan i situiran narod

Crvena Sonja

Bogu se moli u slobodno vrijeme. Svi vjernici na Balkanu su lazni vjernici, to vam garantujem. Pola njih ode na kafu umjesto na dzumu. Ako nam je to jedini problem narode, onda smo smi jedan jako sretan i situiran narod ka Bosnjak Nisu lazni vjernici oni koji su i prije rata bili vjernici i obavljali vjerske obrede onako kako su naucili od roditelja i praroditelja, dok su ih vajni komunisti snishodljivo gledali. Lazno je ovo sto je okrenulo curake, daje lovu, bahati se, a u dusi samo zlo.

ja

Pssst tisina, nemate vi pojma sta je dzuma i koliko treba da traje i jedni i drugi, svi cete vi meni kod Fatmira u defter hefte zavrsiti zato je bolje pssst....

Hmmm

Nez ja sam Ateista pomalo i drago mi je jednostavno nemaš te vjerske obaveze ali poštujem ljude svi religiji

/ Najnovije