Ovo je prijedlog Čovića za izbor članova Predsjedništva BiH: Ključni bi bili glasovi u tri kantona

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bxjdjd

***

Opa Đurđa

Samo legitimni predstavnici. Dopuniti predlog namazanog Čovića, tako da kandidati moraju biti Hrvati u 10 zadnjih koljena, nedao bog da ima u familiji nekoga ko nije Hrvat.

Dea

Malo sutra Uzepeovac. Fašizam je poražen. Uvedi u Hrvatskoj legitimno predstavljanje pa onda moze i u BiH.

Žalosti

***

Potvrda

Nadam se da su dodali slijedeće: Hrvatom se smatra samo onaj tko predoći potvrdu od strane covica odnosno Hns-a da je Hrvat.

Dosu

Bosnjacki sabor donosi prijedlog da se bira jedan predsjednik BiH. Svi gradjani BiH se mogu kanditirati i biti birani. Dejton mozemo unaprediti evropskim vrijednostima.

***

***

Komsic

Lijepe riječi su ukras!

Prijedlog

Ukini kantone i entitete i jedan predsjednik...pa ko pobjedi...ne moras se bojati Bosnjackig glasova jer su oni duboku podijeljeni...eto formule da svi budi zadovoljni.

Haha

Onaj tko ovo potpiše će zauvijek biti obilježen kao izdajnik muslimanskog naroda. Taj u džamiju više neće moći!

Guest

***

Xyz

A da se razletimo po haustorima...SIKTER hahahahahahaha

nasvasta

***

Treba ova trojka dobro da pazi sta radi

Ovi su rogati lopovi. Kakvi ba izbori. Hoćete u Evropu a. Nište riješili Sejdic Finci. Hoćemo svi pravo da se kandidujemo pa ako ne uspijemo nas problem. Zašto se bojite konkurencije. Komotne neke te fotelje. Treba narod ovo sve da drži na oku. Svašta može biti ali od ovih novopecenih

Iva

U previdu Član treba vječno da je iz HDZ

Isti šablon

***

osmanlija dodik i osmanlija covic

u hrvatskoj zabranjeno reci SMRT FAZIZMU...bila je pauza odmor od 1945 do 1990 i opet nastavak osmanlijskog rata osmanlije srbi ganjaju osmanlije tgurke osmanlije hrvati ruse dzamije na slikama balakn gori od osmanlijama ni pomakli se nisu od 1450 godine .......govore svi osmanlijskim jezikom ratnim jezikom

/ Najnovije