Ovo je posljednja objava Moamera Kasumovića na bivšem Twitteru, od tada se više nije javio

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Žao mi

Žao mi što je momak perverzan,ali ovdju mu kruha više nema i trebo bi odselit u neku zemlju gdje ga nitko ne poznaje i promjenit posao.

user1675533757

Vratiti ga odakle je dosao....

***

***

***

***

***

***

Kontruktivan prijedlog:

Iz te Srbije nikad nista dobro da dodje, ali nikad!!! Bolje imati Meksiko pored granice, nego ovo smece od ljudi! ka IKS _Na Drini podići zid minimalno 20 metara visine bez propusta, ukinuti 90% graničnih prelaza, zabraniti uvoz svih roba iz Srbije i posjetiocima iz te zemlje ograničiti prisustvo u BiH na max 5 dana, bez prava rada ili bilo kakvog dužeg boravka ovdje!

*KONSTRUKTIVAN

_Na Drini podići zid minimalno 20 metara visine bez propusta, ukinuti 90% graničnih prelaza, zabraniti uvoz svih roba iz Srbije i posjetiocima iz te zemlje ograničiti prisustvo u BiH na max 5 dana, bez prava rada ili bilo kakvog dužeg boravka ovdje! ka Kontruktivan prijedlog:

***

***

Pogan

Izrod !!!!

Ask

Jbt nekim ovdje i zao ovog monstruma, samo u Zenicu ovakve pa nek ostvaruju svoje bolesne fantazije.

Odselio je i radi sa djecom

Žao mi što je momak perverzan,ali ovdju mu kruha više nema i trebo bi odselit u neku zemlju gdje ga nitko ne poznaje i promjenit posao. ka Žao mi

Vratio se i volontira

Vratiti ga odakle je dosao.... ka user1675533757 Niko ne objašnjava kako je to moguće a trenutno se događa!

Glumac

Dobro je glumio i ispred kamera, a i u privatnom zivotu. Bice zanimljivo pratiti njegovu "karijireu" u godinama koje dolaze.

pupak

Mislim da nije ključno linčovanje Kasumagića koje revnosno rade na ovom portalu. od deset članaka 5 je o njegovom "bludničenu". Ključno pitanje je koliko je pedofila zadnjih godina osudjeno ? Ko ih sakriva ? štiti ? Da li treba pooštriti zakon ? više zaštititi one koji prijave zlostavljanje ? Bojim se da je ovdje više naglasak na uništenje glumca lično nego na borbu protiv zlostavljanja.

Ne pijem dok Paja vozi

Iz te Srbije nikad nista dobro da dodje, ali nikad!!! Bolje imati Meksiko pored granice, nego ovo smece od ljudi! ka IKS Moamer Srpsko Slavo staro ime

Tamo i radi

Lik je iz Bijelog Polja a to je Crna Gora.

bijelo polje je u crnoj gori, znas srbomrzac

_Na Drini podići zid minimalno 20 metara visine bez propusta, ukinuti 90% graničnih prelaza, zabraniti uvoz svih roba iz Srbije i posjetiocima iz te zemlje ograničiti prisustvo u BiH na max 5 dana, bez prava rada ili bilo kakvog dužeg boravka ovdje! ka Kontruktivan prijedlog: i zabraniti vama bosnjama da se idete takmiciti u zvezdama granda ili da napravite bilo kakvu karijeru u beogradu jer u vasem serijatskom tamnom vilajetu to mozete samo sanjati. by the way, bijelo polje je u crnoj gori a ne u srbiji neznalice.

/ Najnovije