Ovo je osumnjičeni za ubistvo sarajevskih policajaca Davora i Adisa

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Možda bi trebalo prekopati i Ministarstvo bezbjednosti. Tamo kao šefica odsjeka za pisarnice i arhivu radi Savčićeva supruga, Macanova punica R.K. još od 2004.godine. Zanimljivo. Zašto li baš kao šefica pisarnice. Tu joj je radila i kći Maja.. a doveo ih je .. od mene dovoljno. Ima 29 policijskih agencija i službi u BiH... Neka malo rade ...

N

Zlocinci pravoslavni. Ko da im je u krvi to

Čovjek

Jedna mnogo fina porodica. Vidim imaju dijete, ne znam sta su mislili svome djetetu kad su ubijali ljude.

Mirza Tvica

Pa je li iko od optuženih pripadnika vojske i policije rs u zatvoru? Pa kjudi 40.000 civila su ubili.

Guest

Guest Znaci nrma vise ni mazenja ni pazenja. Bas mi je "zao" sto ce biti uskraceni svi pobjegli na cetiri strane svijeta.

Marsal

Zato je bila najava hapsenja, 24 sata ranije. Kao i savicic i macan je pobjego uz pomoc policije rš. Vjerovatno u srbiju, leglo ratnih zlocinaca i kriminalaca.

! Hvala ti Dragi Allahu sto ne pripadam ovakvoj sorti!

.

Habuhabuhabu

Neće dugo ljetovati u Španiji. Moraće, da preživi,odmah ukrasti auto. I gotovo.

Habuhabuhabu

Mama, mama. Tata je lopov i ubica. Zar je to loše? Zar to nije dobro? Ja sam mislila da je to dobro. Zašto samo moj tata mora u zatvor kad se ostalim lopovima i ubicama dižu spomenici i normalno hodaju sa svojim porodicama ulicama naše Republike.

JA1

Prvo pohapsiti one koji su u policiji kantona sarajevo saradjivali sa ovim zlocincima. Krali su svaki dan po dva tri auta i policija je znala ko to radi.

Bosna

Zlocinci pravoslavni. Ko da im je u krvi to ka N zlocinac nije i ne moze biti vjernik. Bog je dobro. I sve sto je zlo nije Bog. Da dalje ne ulazim a ni ne trebam. Samo vi njih nadjite i presudite. Naoravite nqm ovu Bosnu normalnom zemljom za njene stanovnike. Bosna bosancima!

Camil

Izgleda da se na ovom portalu nakotilo više nacionalista i fašista nego na klixu. Ovakve nacional-fašističke komentare i govor mržnje niko da ne blokira prosto je nevjerovatno.

@Brato

ka ! Hvala ti Dragi Allahu sto ne pripadam ovakvoj sorti a pripado sam nekad

/ Najnovije