Ovo je osoba koja nije dozvolila Novaliću da se obrati u Prijedoru

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

svaka cast ljudino, sda je prodala pola bosne,a sada bi da skuplaju poene seruci po ovakvim skupovima, od srebrenice su vic napravili uprvo oni koji si je prodali

samo treba šutjeti pa će ispast da smo mi genocid napravili..

.

MrziteljPDA

Ovo i jeste problem ove države! Ovog levata je trebalo odmah uhapsiti! Premijera ti otjeruješ i kao ti si glavni na skupu. To se hapsi u istom trenutku jer premijer predstavlja državu!

Melaholic

Pa kako sad to, pa zar ovo nije jedna, jedina i nedjeljiva BiH od Une do Drine, od Save do mora gdje se može živjeti i raditi sve pod jednom zastavom. Bar tako kaže većina uvaženih komentara i to nakon okruglo 30 god. drugačije istine.

N

Lijepe riječi su ukras !

PUNA PODRSKA OVIMA KOJI STOPIRAJU!

Dosta je vise jahanja na proslosti, svakodnevnog podsjecanja na 91-95 i uzimanja politickih poena na taj nacin. Ko god to zaustavi, ima i pravo!

PRIJEDOR moja carsija

@MrziteljPDA Ne pricaj gluposti Kao prvo nije mu zabranio da govori nego ga je ljudski zamolio da ne daje nikakve izjave jer nisu potrebne politicke gluposti i ubiranje glasackih poena i tu je nas Edin Ramulic apsolutno u pravu sto je ZAMOLIO Novalica da se udalji i onda daje izjave.EDIN RAMULIC RESPEKT ! Da je Novalic tu meni ne smeta ali bez politike i mi PRIJEDORCANI to ne zelimo na ovakvim skupovima.

N.N.

Ovakav bezobrazluk prema premijeru federacije još nije zapamćen. Premijer federacije se pojavio odvojio svoje vrijeme za razliku od ostalih hoštaplera

eso

ova komunjara je ovako i 1992. tjerala pripadnike PL i mahala jugoslavenskom zastavom četničkim tenkovima, pa se čudi danas što mu pobiše familiju

Salih

Tako i treba boli briga politicare za ubijene

Amanda

Nije ni čudo što su jugocetnici pocinili genocid u Srebrenici pored ovakvih izroda.Taj Edin je ruglo i sramota za drzavu i narod.Adi ne pravi od usta guzicu.

Đurica

>>Ovakav bezobrazluk prema premijeru federacije još nije zapamćen. Premijer federacije se pojavio odvojio svoje vrijeme za razliku od ostalih hoštaplera ka N.N.<< IZMEĐU SUDSKIH ROČIĆTA.

Antifašista

Vidim negodovanje na ovu logičnu i moralnu reakciju od strane sda uhljeba. SDA je uspjela više Bosne srušit i bosanaca otjerat nego Boban i Karadžić zajedno, sram vas bilo što za svoja bijedna radna mjesta podržavate ovo xlo zvano SDA, to je trojanski konj iz zlih organizacija i vlada iz susjednih zemalja

NN

Ovo i jeste problem ove države! Ovog levata je trebalo odmah uhapsiti! Premijera ti otjeruješ i kao ti si glavni na skupu. To se hapsi u istom trenutku jer premijer predstavlja državu! ka MrziteljPDA Kaže se tjeraš a ne otjeruješ.

Skala

SVAKA TI CAST LJUDINO.

Enes

Neka je on dosao i tome svaka cast. Ali nije to mjesto za drzanje govora. Pogotovu on, koji ne zna dobru recenicu sastaviti. A Edin je gospodski objasnio, ne lupetajte o "zabranio i sl"

Podrska premijeru Novalicu

Premijer je borac ARBIH, RVI, najbolji premijer u povujesti FBIH i ovaj jadov koji izjednacava genocid u Prijedoru sa 16 ubijenih na Kazanima, zabranjuje obracanje? Ljudski sljam !!!

Gost

Novalić ne predstavlja državu jer je on premijer 51% što se zove FBiH. On u Republici Srpskoj može biti gost a ne domaćin.

Porfiricus Geneticus

Svaka čast Edine, ko je Fadil ili bilo koji drugi političar da skuplja političke poene na žrtvama i godišnjici njihovog stradanja. Neka si ga spriječio pa nek sada laju na zvijezde!!

Fadil Novalic

Nema veze ljudi sto mi nije dato da govorim. Svakako ne znam sta bih rekao, a da ne ispadne da *** sve redom i onda bi me se samo pogresno shvatilo kao i uvijek.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije