Ovo je novinar koji je odbio reći da se u Srebrenici desio genocid

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Celo

Tako je prijedsednice

@Brato

Lijepo mu prezime i moglo bi da ostvari u stvarnosti kao naprimjer trošiće na advokate zbog negiranja genocida il trošit lovu na kaznu amožda trošit-ga u zatvoru

Kiki

Nažalost, to je stav većine Srba, u posljednje vrijeme i Hrvata u BiH.Zanimljiva je činjenica kako neki mijenjaju stavove bez obzira na činjenice.Sve više shvatam da je nacionalizam,,šovinizam i fašizam omiljena hrana naših komšija,susjeda i sunarodnika iz Domovine.

Grunf

Marko, hvataj se drugog posla, nije novinarstvo za tebe čim si sagovornika doveo do toga da te ostavi kao mladu pred oltarom. A što se tiče ovog "to je njihov stav"... koga zaboli za tuđi stav. Ubaci namjensku industriju u petu brzinu, radi na vlastitom razvoju i ne misli o tome kakav "stav" drugi imaju. Drugim riječima, ponašaj se kao Srbi i Hrvati.

Hamza

Zašto nije priveden ovaj negator genocida ? Samo hapsite trofazne genocidaše !

A-ha

Ovaj žutokljunac od novinara se vjerovatno nije ni rodio (ili je tek rođen) kad se desio genocid i to na najmonstruoznije moguće načine. Nažalost, mnoge generacije su indoktrinirane i zatrovane mržnjom i zbog toga ne možemo naprijed. Ne samo u BiH nego i u svim zemljama regiona. Tek ako i kada se desi prihvatanje istine i iskreno kajanje i izvinjenjenje, moguć je oporavak svih.

Joksimovic

Sta ce reci na ovo zeljko joskimovic kao gazda tanjuga. jel se on slaze sa novinarom fasistom ?

Krtica

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?!

Bosnia never existed as a country and is an artificial creation

Islamizirani Srbi, naucite konacno nesta o istoriji: https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj

Glas Razuma

Čovjek bi pomislio da ima neki zakon koji ovo brani, ali, obzirom na posljedice, nema..

Bosnia has always been and always will be

BOSNIA LIVES FOREVER

krang

Човек цени истину, не жели да лаже.

Snezana

Oduševljena potezom Željka Komšića. Tako treba sa glupacima i nacionalistima. Kojima god.

Чича

Браво бато ! Пљуни стоку у сред Сарајева !

Riha

Bravo gosp. Komsicu za vas patriotski cin. Jednom patriota, uvijek patriota. Postovanje i gdi.Kosor na podrsci. Hrabro je danas se stavljati na ( pozitivnu) stranu. Bravo i svaka cast i jednom i drugom.

/ Najnovije