Nova Uredba u KS: Određeno vrijeme korištenja igrališta i ko može boraviti u njemu

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jah

A kad zovnes policiju zbog pubertetskih klosara koji devastiraju mobilijar i orgaju po igralistu, siluju nas jalama i bubama iz bt zvucnika, dobijes odgovor da igraliste nije u njihovoj nadleznosti, te da se obratimo zastitarskoj agenciji koja je zaduzena. A informacija o zastitarskoj agenciji nigdje nije navedena.

Vitamin ,,Eee''

Sva ova igrališta su napravljenu uglavnom u predizbornim godinama. Niko ne konsultuje mjesne zajednice koje bi trebale znati potrebe stanovništva ali i mjesne zajednice postoje samo zbog pojedinaca. Večina igrališta je uzaludno napravljeno jer današnja omladina se veoma malo ili nikako bavi sportom. Nema ni ko da ih organizuje kao nekad kada su škole, mjesne z. organizovale raznorazne turnire i rješavale dva problema odjednom: zdravlje i razvoj djece , socijalizaciju i sklanjanje sa ulica kao preventiva raznoraznim porocima. Na večini igrališta može se vidjeti dvoje troje djece ili nijedno ili poneki građanin koji je izveo domaćeg ljubimca na vršenje nužde.Upravo ova slika prije teksta oslikava pravo stanje. Ako se ne varam Alipašino P.

/ Najnovije