Ovo je lista najvećih negatora genocida u Srebrenici: Milorad Dodik, Zoran Milanović...

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Lista domacih izdajnika.

Ako se ne napiše - nije se desilo

Zapisuj, skupljaj dokaze i podiži tužbe.

Zoran G.

***

Haha

Auuu, muslimani izvukli “kredite Srebrenice”… a ništa Zoki, sad se samo možeš izvući samo strastvenim zalaganjem za unitarnu islamsku “bosnu”.

Slinoslav

Genocid je Alija lazirao kako bi se docepao cijele BiH. Isto vazi i za Markale, red za hljeb u Sarajevu itd. Na svu srecu potpisao je u Dejtonu da mu je dovljno 23% BiH. A onda je tzv Bosnje ubjedio da je cijela BiH njihova. Kapa dole! ka Zoran G. Znam da je vaginoliko - picousti ubijedio pripadnike neke sekte da je Republika Kosovo u Srbiji... ( #grohohohotomsesmijem) Ali za ove nebuloze još nisam čuo! Opet se drogiraš?!

-

Auuu, muslimani izvukli “kredite Srebrenice”… a ništa Zoki, sad se samo možeš izvući samo strastvenim zalaganjem za unitarnu islamsku “bosnu”. ka Haha Možda mu može pomoći ako vam dodjeli neke besplatne placeve napr. tamo u Kninskoj krajini... Brže da odete, da vas je... Kao grudva snijega na suncu ... šmrc ... nećete valjda... šmrc. :D

Polako istina izlazi na svjetlo dana

Pa da je to zaista bio genocid kako tvrdite, ne bi ga sve veci broj ljudi negirao. Istina i sloboda se ne mogu ugusiti nikakvim represivnim zakonima i mjerama.

Hag

Teško je priznati svojoj djeci a i drugoj da si genocidaš. Ali polako dođe džavo po svoje.

Bill The Kid

***

Nisi ti imao pameti nikada

Molim da urežete u kamen, jer nas pamćenje uvijek ne služi. ka Habuhabuhabu glup si od rodjenja.

huhuhuhuhuhuuhuhuhuhuu

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

***

***

/ Najnovije