Ovo je jedini i najmlađi farmer u selu kod Zenice: Njegov san nije Njemačka, već kosilica

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

aaa

I u Njemackoj su sela prazna. Njemacki seljaci idu dalje, nasi odlaze u Njemacku. Samo umjesto pljunut u ruke i radit, treba naucit jezik i obicaje, i onda radit, i onda... samo nebo je granica :)

Dijete, dijete....

Ja ti zelim sve najbolje, ali bogami tesko ces na taj nacin... To ne uspiju ni oni sa kapitalom i farmama. Poljoprivreda i stocarstvo su zeznut nacin za uspjeti u zivotu.

Jole

Dzabe vi to sve pisete...nece ova danasnja omladina da radi...traze posla a boga mole da ga ne nadju..kazu nije to za njih..bolje roditeljima biti na grbaci

Elvir

Pozz za klince i njegovu odluku i ako neko ima njegov broj il profil na fb

Lauda

Pozz za klince i njegovu odluku i ako neko ima njegov broj il profil na fb ka Elvir sto da mu kupis kosilicu a? Ima legitimnog nek mu pripomogne

/ Najnovije