Ovo je detaljno obrazloženje resornog ministarstva zašto Gavrankapetanović ne može na čelo KCUS-a

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Dakle da prevedmo na jezik naroda...fali mu pečat i zato ne može na čelo KCUS-a. SDA mazlumi rade protiv vlastitog naroda otvoreno.

Sister

Seka je još živa. Tato što "Ruka ruku mije".

Gost

Ovakvo obrazlozenje moze dati samo neko ko nikad nije vidio ni fakultet ni praksu izdavanja diploma. A, moze ga dati jos većim neznalicama, koje ni ne znaju ništa o tome. Svaki fakultet, na kugli Zemaljskoj, po sticanju diplome izdaje privremenu potvrdu o sticanju zvanja...diploma, kao takva se daje na svečanoj sjednici ili okupljanju svih koji su takvu diplomu stekli u jednoj godini. I sasvim je nevažno ista drugo osim činjenice da je diploma stečena legalnim i potpuno ispravnim putem. Ko će je i kada podići ne mijenja ništa. Kako vas nije stid Ministre Rimac, imate li Vi ikakvu diplomu? Koji jad od države i koja osiljena politika. Provalili ste se ko krajnji a*****i. Niste profesoru Gavrankapetanoviću ni do koljena. Nije ogledalo krivo što je slika ružna Ministre!

lkj

Dakle da prevedmo na jezik naroda...fali mu pečat i zato ne može na čelo KCUS-a. SDA mazlumi rade protiv vlastitog naroda otvoreno. ka Role SDA je mnogo bliži HDZ-u, nego svom narodu. Ko u ovo sumnja, on je budala.

Sarajevo bih

***

Odbor za zalbe

Kako god , neka je samo po zakonu.

curkus

Zato je Sebija imala sve diplome, stara doktoica i menadzerica za cijeg mandata nije bilo zavoja ni paracetamola na KCUS-u.

Buha

Zato je Sebija imala sve diplome, stara doktoica i menadzerica za cijeg mandata nije bilo zavoja ni paracetamola na KCUS-u. ka curkus Normalno da nije bilo kad su sa sobom odlazeci sve ponijeli u privatne ambulante.

Strizibuba

Zasto detaljno objasnjenja samo za Gavrankapetanovića ? Sta je bilo sa ostalim kandidatima ?

Gavran

Normalno da nije bilo kad su sa sobom odlazeci sve ponijeli u privatne ambulante. ka Buha Pa valjda je u 12 godina vladanja na UKC nešto i nabavljala pa kako opet da nije bilo? SDA bagra

nasvasta

SDA HDZ neprijatelji normalnog života u federaciji.

Drugovi i drugarice

Vrijeme je da ozbiljno i temeljito pocnete raditi svoje poslove jer je bagra mnogo koraka ispred vas u pronalasku rupa u zakonu i administrativnih propusta. Ne mogu se po citav dan kafe ispijati. Mora se i raditi. Cuj uvjerenje predao koje nije vazece. Ne budalite. Niko mu odgovoran ne bi postavljenje potpisao.

Guest

taj sluga i ****o ministar ne može dr Ismetu ni papuče zakrenuti niti će ikada moći. Treba ga što prije otjerati jer truje građane kao i njegovi mentori.

/ Najnovije