Ovo će biti ime stranke u koju će ući Komšićev DF i Hadžikadićeva Platforma

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Hadzikadic kod biraca nebi prosao ni pod raznoj jer je svojom gluposcu i tvrdoglavoscu, a mozda ga je HDZ i kupio, izdao Mostar . Njegova strancica nije uspjela preci izborni cenzus i vise od 700 Bosnjackih glasova datih njemu otislo je u korist HDZ-a !

dP

Aferim, sve zvučna imena. :D Hadžikadiću, laku noć.

inspector

One pompezne parole, pošteno, ovako onako - ali vlast je naslađa, a nema vlasti bez glasova, pa makar pokradenih. Valja se malo i uprljati za poziciju-dvije...

Lutvo

Udruzuju se bolesnici na samrtnickoj postelji.

Mugdim

Sele se zajedno. El fatiha!

Majko moja

Ovo sve gore od goreg. Svaki dan novo iznenadjenje, ali nikako pozitivno. Ne znas sta je gore, pozicija ili opozicija. Nigdje nikakve ideologije i vrijednosti, samo interes.

hahahahahahahah

E ovo će biti najveća ubleha do sada..

JA1

Napokon se Hadzikadic polako razotkriva

3ww

Sretno.

Koel

Samo glasanje za Zeljka clana prwdsjwdnistva iz reda hrvatakog naroda

SA

SPD - kao njemački socijaldemokrati. Daleko se vi od svega toga, vi ste borci za vlast ne znate ni koji sloj ljudi vam je baza a da ne govorimo da sa radnicima i nezaposlenima nema ništa. Propašće te hvala bogu i svima ostalima. Željko pokušava spasiti sebe jer je vidio da DF napuštaju svi i glupi i pametni, pa sad nešto pokušava ali slabo je to

hahahaha

SDA IGRACI OFIRNI STE

hahu

jel to B-SDA bilo zauzeto?

nopapak

Pa gdje god se čovjek okrene ove sda botine prosipaju svoju glupost, da, svi će biti udruženi protiv kriminalne SDA, a vi cmizdrite po portalima, samo vam je još to ostalo!

Plagijatori

Kakva manipulacija da bi dobili naklonost SPDa.Njemački SPD je stranka istinskih ljevičara, dok su ovu čine i teški šovinisti, ali dobro su se izlanuli i jesu priča. To je jedino tačno, istinito što ih opisuje: šuplja priča.

hahahahaha

Nek' vi ime imate ublehaši.. Samo još fotelje da isplanirate i to je to..

SPD,SPRD,SPRDAĆINA

.

Ljuta Krajina sila nebeska

Samo naprijed.... Rušit kriminalnu hobotnicu SDA! Ridjavog zbaciti sa mjesta čak ga protjerati iz BiH... I njegove džamijske pacove....

/ Najnovije