Otvoren Kongres Naše stranke: Liberalni krik se mora čuti jasno i glasno!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sabina Šabić

Jad i bijeda.

Naša

Prilika da na Kongresu promijenite ovo neozbiljno, neću reći glupo ime stranke. Uozbiljite se ako hoćete povjerenje, niste u dječijem vrtiću.

Liberalna ideja bi trebala biti slobodna i samosta

A ne priljepak nekih tudjih nama stranih ideja.

Anarhija

Tanka je nit između liberala i anarhista. Obe grupe se bore protiv države.

Prcivoje

Posljednji pravi, istinski lider i socijal-demokrata je rahmetli Duraković. Lagumdžija je načeo SDP Bosne i Hercegovine, a ovaj, bojim se, nepovratno je uništio SDP Bosne i Hercegovine. Liderstvo u SDP-u je preuzeo NiP - nažalost

Fula

Posljednji pravi, istinski lider i socijal-demokrata je rahmetli Duraković. Lagumdžija je načeo SDP Bosne i Hercegovine, a ovaj, bojim se, nepovratno je uništio SDP Bosne i Hercegovine. Liderstvo u SDP-u je preuzeo NiP - nažalost ka Prcivoje da nisi fulio tekst tj.link.

Admine

Daj više sklonite ovo sa naslovnice. Ako je administrator der u Njihovoj stranci nismo svi. Stoji više od sat a isto i na prvom tekstu koji ste objavili.

Dosta vise

Nidje veze sa liberalizmom! Sve je u okviru nepotistickog podanickog nestucnog, neprofesionalnog, autoritativnog uhljebljavanja!!!!

333

Liberalizam ne pusta krikove, vec ispotiha privatizuje. Nema tu nekih pretjeranih ideala zbog kojih bi se pustali zvukovi. Tu se naprdjuje o identitetu, dok se preko ekonomskog neoliberalizma stanovnistvo gura u razne oblike robovlasnistva, razvlascuje i ostaje bez javnog dobra kao i bez osnovnih ljudskih prava. @Liberalna ideja Da bi osmislilo nesto pametno i sukladno specificnom drustvu, za to je potrebno malo obrazovanja, pameti i hrabrosti. Sve to hronicno fali u Nasoj stranci, a ostale ne vrijedi ni pominjati.

Korupcijomdoslobode

Mislim da će ostati zabilježeni u istoriji kao stranka licemjera, poslušnika, šupljih puhala a od liberalizma ni slova. forto i ekipa sljedbenika, samo vam još fale Čović i njegovi uznici.

Ja

Naprijed nasa stranka, puno je propalica oko vas koji vas blate ali pobijedit cemo mi njih kad tad samo lagano

/ Najnovije