Otkriveno kojim je američkim lobistima Vučić dao dva miliona eura

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

011

I sta to sad tangira sarajevske minder politicare? Gledajte svoja posla. Sto niste ovu vijest prenjeli: https://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/tenis/4591340/pit-sampras-novak-djokovic-najbolji-teniser-svih-vremena.html ?

071

Samo još glupani sa Balkana daju novac lobistima u SAD-u :). A Palmeru maksuz selam od Albina Kurtija. Vidi se kako je tamo odlično uradio posao za koji je izlobiran. Kosovari ga napenalili kao prljavu krpu, što i jeste.

Da smo normalna drzava i da politicari imaju m.da!!!!

Sve ovo je sasvim dovoljno da se Palmeru kaze u lice da on nije adekvatna osoba sa kojom se treba razgovarati u vezi bilo kakvog pitanja koje se tice Bosne i Hercegovine!!!

S

I sta to sad tangira sarajevske minder politicare? Gledajte svoja posla. Sto niste ovu vijest prenjeli: https://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/tenis/4591340/pit-sampras-novak-djokovic-najbolji-teniser-svih-vremena.html ? ka 011 FUJ KOMENTATORU ovo ti je glupa konstatacija

Zato sto je Shiptar

I sta to sad tangira sarajevske minder politicare? Gledajte svoja posla. Sto niste ovu vijest prenjeli: https://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/tenis/4591340/pit-sampras-novak-djokovic-najbolji-teniser-svih-vremena.html ? ka 011 Da vas ne uvrijedimo.

Dejan

Bosnjake je uhvatilo kolektivno ludilo, histerija. Izgubili razum, pamet...

Guest

Guest @ Dejan Vi niste pameti nikad ni imali jedino zlocinacke poduhvate. Nesposobni da posteno zaradite nego ratove pravite sa bi pljackali. Pogledaj gdje su vam ratni zlocinci zivi i mrtvi.

Hm

Hahaha, a koliko Bakir i Muslimani daju Americi za zaštitu?! Mogli bi da nam kažete, umjesto što zabadate noseve u tuđa dvorišta! Srbija se bar ne zadužuje da plaća strance, kao muslimani iz BiH!

/ Najnovije