Otkriveno ko je zločincu Ratku Mladiću dao prsten, kaže da mu se svidio 'na prvu'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

de ne lazi...pa to mu je dao vas arkan...a tako ce i drugim ocevima od vasih arkanovaca,

Guest

Guest Previse je tudje volio pa je i previse brzo otisao sa ovog svijeta.

Boom

Oho dajte još ovakvi vjesti o ovom zločincu a respiratori i suđenje će se zaboravite

Paradox

Istina je da su Amerikanci napravili najveci genicid u poznatoj historiji. Istina je i da balkanski krscani za to vrijene nisu sjedili skrstenih ruku. Od 55% muslimana na balkanu 1800., krscani su ih genocidom sveli na sasasnjih 5,%. O Indijancima se makar danaa pise i govori. O Balkanskim muslimanima i danas se suti.

Ahhh

@paradox, Vidi se da nisi išao u redovnu školu, nego si istoriju učio u mejtefu! Ne lupetaj, i ne brukaj se!

NB

Prikladno bi bilo smjestiti ga u krmečak i nek loče sa braćom, a sljedbenici da mu donose splaćine da ga ugoje ko pravog. Jadan je narod koji se diči nedjelima ovog krmka!

Šahovići 1924.

@Ahhh Kamo sreće da je više ljudi išlo u mejtef. Evo, 90-tih samo iz čista mira zločin se desi u: Kukurovićima, Štrbcima, Kaluđerskom Lazu, Sjeverinu, Bukovici.... Sve mimo ratne zone bosanskohercegovačke. To je dobar primjer srpstvai pravoslavja!? O zločinima u Bosni i Hercegovini od strane istih aktera da i ne govorimo. Guslaj ti gluposti i dalj.

N

Svi pocinili genocid samo oni fini posteni. Pu koja pogan

/ Najnovije