Otkriveno: Teško povrijeđen svjedok pod zaštitom u slučaju Dženan Memić

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije

Znaci nije zasticen ako nije nesretan slucaj...

NN

Arijana je prije optuživala ministra policije Čamparu kako ne radi svoj posao ali otkad je ovaj prešao u njenu stranku NiP više ga ne optužuje nizašto. Očigledno je slučaj ispolitiziran od strane Konakovića i Memića !

i

Arijana je prije optuživala ministra policije Čamparu kako ne radi svoj posao ali otkad je ovaj prešao u njenu stranku NiP više ga ne optužuje nizašto. Očigledno je slučaj ispolitiziran od strane Konakovića i Memića ! ka NN Očigledno si ti uzeo cvaju - dvije od Zije za ovo pisanje, jelde kokošaru?

?

Arijana je prije optuživala ministra policije Čamparu kako ne radi svoj posao ali otkad je ovaj prešao u njenu stranku NiP više ga ne optužuje nizašto. Očigledno je slučaj ispolitiziran od strane Konakovića i Memića ! ka NN pa lik je dao ostavku na tu poziciju, ne kontam kakve on više veze ima s tim? Doduše, imao je u vrijeme ubistva i na to se treba pozivati

Lažni beg Izetbegović Mali

Koliko god se pokrivali kriminalom i okupljali otpad ljudski oko sebe Pravda će stići sve prokletnike odvratne uključujući i ove komentatore lajavce! Nisu Romi prošli - neće proći ni ostale podvale, uzalud trud! Ako Bog da!

*

>>Koliko god se pokrivali kriminalom i okupljali otpad ljudski oko sebe Pravda će stići sve prokletnike odvratne uključujući i ove komentatore lajavce! Nisu Romi prošli - neće proći ni ostale podvale, uzalud trud! Ako Bog da! ka Lažni beg Izetbegović Mali<< Tako je! Nažalost ... dok istina obuje cipele, laž proputuje pola svijeta... Ali, saznaće se sve i zlikovci će sigurno dobiti zaslužene kazne, ovako ili onako.....kad tad.

Azazel

Samo Hrabro, oligarsi znaju da ako ispadne jedan njihov slijedi potop, Kako ih je Kemo Causevic ucijenio ili Delimustafici, pogan je to spremna na sve

GGG

Danasnji sedmi tekst i vjest o jednom nastavku suđenja. Niste nam rekli da nije neko prhnuo kad je izlazio iz zgrade.

Niko bitan

Arijanaaa kmeeee kmeeeee

/ Najnovije