Otkazuju se komercijalni letovi sa četiri aerodroma u BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Let3

Vekiki i veci aeeodromi u okruzenju ZG i BG i njihove teznje da opravdaju investiciju ipak su oni lrivatizirani...Prilike je da se pokrene Drzavna avio kompanija i neka leti Bec, Keln, Eindhoven...bice dosta

***

***

Habuhabuhabu

Sa ovakvim kompanijama nikad niste sigurni. Danas jedno, sutra drugo. Isplatnije je platiti malo više, a znati na čemu si.

Guest

A AERODROM BIHAĆ? Evropa i svijet nestrpljivo čekaju da pohrle u Krajinu! Biće para ko šušnja, samo nam dajte miliončiće da ga izgradimo. PS Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.

Papir i znanje

Koja osoba je dovela do ovog stanja? Toj osobi odmah uruciti otkaz sa negativnim referencama da ne nadje lako posao. Kad se seljak uhvati posla za koji nije dorastao dobijemo rezultat kao sto imamo sada. Obrazovane ljude sa diploma koje imaju pozadinu znanja uzimati u sluzbu a neosobe sa nekeim DIF ili managment diplome koje nemaju vrijednost vecu od toalet papira.

gosttimater

Od 4 pomenuta aerodroma u naslovu

gosttimater

...može li idiot od novinara navesti osim sarajevskog i preostala tri aerodroma u daljem tekstu?!?!?!

/ Najnovije