Otkazana sjednica Doma naroda Parlamenta BiH: Klub Bošnjaka nije došao - ovo su razlozi

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nikad neće ni biti dobro.!

Svi oni koji rade na uništavanju države, trebaju biti u zatvoru. Obzirom da je ovo država kojom vladaju svima nama poznati kriminalci, lopovi i licemjeri, pravo je čudo što je država uopće opstala.

Nisam Paja i ne vozim

Ma ne žurite, život je pred vama, penzija, privilegije, zalihe u nekretninama i na oročenju, čemu žurba? Bitno što lakše pregurati sedmicu, bez naprezanja, redovno jwsti i piti, što manje sekirancije i eto već vikenda. A do tada treba odlučiti, gdje za vikend? Svoja vikendica ili od žene ili na puni pansion negdje uz vodu? Sa čijim autom? Ma polako, pa ima vremena do petka, čemu žurba. Treba sada ručati i zasladiti, popit štagod i eto kraj radnog vremena. Još jedan ugodan dan na poslu, samo bez sekirancije, to šteti zdravlju.

I to ovo

Svi oni koji rade na uništavanju države, trebaju biti u zatvoru. Obzirom da je ovo država kojom vladaju svima nama poznati kriminalci, lopovi i licemjeri, pravo je čudo što je država uopće opstala. ka Nikad neće ni biti dobro.! nazivas drzavom? Veci si debil od njiHa

Ja1

Blokira SDA kao fol stite drzavu jer kao trojka ce izdati, koji su to lopovi, umjesto da se odrzi sjednica i glasa protiv tog zakona pa da se jednom zavrsi ta saga, jok njima je u interesu da imaju oko cega optuzivati druge za oni sto su oni radili godinama, izdavali

Iva

Blokira SDA kao fol stite drzavu jer kao trojka ce izdati, koji su to lopovi, umjesto da se odrzi sjednica i glasa protiv tog zakona pa da se jednom zavrsi ta saga, jok njima je u interesu da imaju oko cega optuzivati druge za oni sto su oni radili godinama, izdavali ka Ja1 DA ZNAŠ KOLIKO SI GLUP NIKADA NE BI POSTAVIO NIŠTA .

Ja1

DA ZNAŠ KOLIKO SI GLUP NIKADA NE BI POSTAVIO NIŠTA . ka Iva Nisam znao da sam glup, prosvijetli me

Ralle

Al ovo nije blokada, naravno. Blokirati samo mogu Srbi i Hrvati. Bošnje "vole" BiH, i oni zbog toga ne dolaze. To se ne može zvati blokadom, jer bošnje su uvijek u pravu.

SvPetar

Opet muslimanski fanatici atakuju na drzavu!! Dokle vise divljim hordama dopustati da ruse hriscanske vrednosti??

Prosvjetljenje

>>Opet muslimanski fanatici atakuju na drzavu!! Dokle vise divljim hordama dopustati da ruse hriscanske vrednosti?? ka SvPetar<< Za nas neuke, koje su krscanske vrijednosti? Kad se kaze krscanske vrijednosti meni su prva asocijacija svecenici i crkveni horovi djecaka.

Bas lijepo

Od marta nerade a uredno primaju plate,jadna je Bih sa ovako retardiranim politicarima

IVA

Nisam znao da sam glup, prosvijetli me ka Ja1 MEDJEDE GLUPACI KAO TI MISLE DA SU PAMETNI:):):):)

IVA

>>>>Opet muslimanski fanatici atakuju na drzavu!! Dokle vise divljim hordama dopustati da ruse hriscanske vrednosti?? ka SvPetar<< Za nas neuke, koje su krscanske vrijednosti? Kad se kaze krscanske vrijednosti meni su prva asocijacija svecenici i crkveni horovi djecaka. ka Prosvjetljenje<< "Christianity is the most ridiculous, the most absurd and bloody religion that has ever infected the world." - Voltaire

/ Najnovije