Otkaz za pomoćnicu direktora Opće bolnice koja je vrijeđala pacijentkinju

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Super samo hrabro jos da onog uljeza bez diplome iz KC izbace

Celo

e sad papanko ukucane marskaj

Guest

nije dobila otkaz samo nije više pomoćnica, disciplinski postupak još uvijek nije završen

6798

Ne mogu joj nista ako nema svjedoka. Sa snimka se ne može zaključiti sta je u pitanju a i snimak je napravljen protuzakonito. Ne vidi se ni da je pokušala udariti pacijenticu.

Makar

Ocito je da je najzdraviji dio drzave koji se proteze na 30% teritorije sa bosnjackom vecinom. Kod nas se makar bori protiv korupcije i to se udara u glavu. Tako i treba. S druge strane jedva da mozes procitat ponegdje da su 4 od 6 univerziteta koji su prodavali diplome u Banja Luci. Po 30 hiljada eura uzimaju za diplomu.

Role

Bravo! E to vam je razlika između SDA i ove vlasti, razlika između KS i ostalih kantona u kojima vlada SDA, SNSD ili HDZ. Jednostavno ima razlike.

Konkretno

Razriješena dužnosti ne znači otpuštena. Tačno i jasno napišite šta je komisija odlučila

Bizmark

Lijepe riječi su ukras

batal

J..i me ako ova ne avanzuje,samo pratite gdje če završiti.....Svima je njima vlast na narodnoj grbači udarila u glavu....

Ask

Transfer na kcus.

Seka

Ponjela je atmosfera.

Jole

Nije otkaz nego je smjenjena sa pozicije pomocnika direktora

Vookoth

Koji krkanluk

666

***

8.mart

Taman glup..aca dobila poklon na 8 mart hahahha Nicija nije do zore gorila .

Ivan

Najbolja je na kraju kada hoće da otme prsten od Frode, pa kad joj ne uspije kaže mu mrš.

Koel

Bravo! E to vam je razlika između SDA i ove vlasti, razlika između KS i ostalih kantona u kojima vlada SDA, SNSD ili HDZ. Jednostavno ima razlike. ka Role vlahu najgora vlast u kantonu od kad postoji sve i jedna ustanova u rasulu stanje nikad gore od javnih preduzeca zdravstva skolstva ovi ni dvije ovce nisu u stanju cuvati

/ Najnovije