Oteli maloljetnicu i pretukli je: Jeziv slučaj u BiH, uhapšene četiri osobe

0
Radiosarajevo.ba
Oteli maloljetnicu i pretukli je: Jeziv slučaj u BiH, uhapšene četiri osobe
Foto: Banjaluka.info / Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka jučer su, 31. marta 2021. godine, neposredno nakon zaprimljene prijave, lišili slobode lice inicijala Š.Š.

Kako navode iz policiji, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Protivpravno lišenje slobode“.

Uhapšene su i osobe inicijala lica N.A. i T.A. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Protivpravno lišenje slobode“ i jedno maloljetno lice zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Nasilje u porodici i porodičnoj zajednici“ i „Protivpravno lišenje slobode“.

Naime, istog dana, zaprimljena je prijava da je od strane gore navedenih lica, jedno maloljetno lice protivpravno lišeno slobode i da su mu nanesene tjelesne povrede.

Kako se nezvanično saznaje, oteta je djevojka (17) iz kuće u naselju Lazarevo u Banja Luci. Ubacili su je u automobil i pretukli, navodi Srpskainfo.

Efikasnom reakcijom policije lica su pronađena i u toku je kriminalistička obrada nad istima.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i Centar za socijalni rad Banjaluka", saopšteno je iz PU Banja Lula.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije