Otac mladića koji je prijetio Bošnjacima: "Ja sam ga prijavio policiji, majka mu je muslimanka"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

..kad si ga pravio..

N

Pustite vi te suplje. Sad bi mi trebali reci, aha, pa u redu je, fino je dijete? Pa komsije, ucitelji, nastavnici, kumovi pa kasnije su najgori bili i ubijali bosnjake. Ko mu halali ruke mu otpale

Mislis bila

Prije neg je s tobom legla.

Mediji

i jesu krivi. Gore je oruzje novinarska tastatura nego višecjevni bacac raketa. Više stete napravite ne razmisljajuci o posljedicama. Vi i propagirate video klipove sa TikToka .Do sada ste u nedodtatku svojih tekstova i vijesti ubacili na hiljade video klipova a najvise onih nenormalnih.

***

***

Korekcija

Mati mu je Bosnjakinja, muslimanka ne moze bit kad se uda za nemuslimana. To je tako.

***

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa Žuča

Vidi Acike, fura se na lik malog mješanca iz filma GO WEST. Morate znati da su mješanci u zadnjem ratu kod nas činili najveće zločine, ili ih podsticali. Plavšićka je za to najbolje primjer. Kada je napustio ljubavnik musliman jednostavno je pomahnitala. Ovome najsličniji je ratni zločinac Herak koji je kod osnovne škole u Dobroševićima (tada se zvala Oš Gavrilo Princip) za**** četiri starije osobe. Troje muslimana i jednu srpkinju. Tako su ih skriveno pokopali da im kosti još nisu pronađene. Acika se očito na mješance fura.

U drugom

***

***

***

***

***

***

***

***

***

MUZ PROZIVA ZENU MUSLIMANKOM

Ma da li moguce da je udata za srbina ide u crkvu slavi slavu najede se svinjetine i opet muslimanka jos i dijete musliman svasta je moguce kod glupih naroda DOK muslimani neuzimaju u ruke uopste svinjsko meso niti kupuju meso gdje se prodaje i svinjetina da se nesijece na istoj daski sve je to za muslimane gadno imaju posebne mesare ne idu u restoran gdje ima svinjsko meso da znate sta su muslimani i muslimanke a nedaj boze da zivi sa srbinom ili hrvatom

Semir

Muslimanka? Sta je definicija muslimana prvoo razjasni i nemoj da dovodis ljude/citaoce u nedoumicu. ZNA se tacno sta je i kako izgleda musliman/ka.

Karrabaja

Ma samo eutanazija,nema tu popravke

/ Najnovije