Otac mladića koji je gazio mezar: 'Braćo Bošnjaci duboka isprika na ovom sramotnom činu'

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

Relativizacija....vec vidjeno. Alija nije zavrsio na sudu, Dr Dabic jeste. Toliko.

***

Mex

Svaki čast junače od mene ti je oprošteno

Junak

Svaki čast junače od mene ti je oprošteno ka Mex Ja junaka.Mali je ****** ,mamica je Bosnjakinja.

Vidite, izgleda covo 100% OK. Ovo se svakome moze

dogodit, danas djecu odgajaju 1) drustvene mreze (fuj) 2) ulica (fuj) 3) tzv. skola koja djecu uci da roditelji ''nista ne znaju'' i da se treba samo slusat sta ''mudri nastavnici'' predaju (fuuuuuj), a uloga obitelji je reducirana na minimum jer sistemu ne odgovara da obitelj ima utjecaj na dijete jer na taj nacin sam sistem ima manji utjecaj.... i tako. Onda je posljedica tak oodgajanog djeteta mogucno i ovakva. Poneko dijete na trenutak zastrani. Pogotovo u pubertetu. Ovaj mali dok on to samo promisli, on ce ovo sto je uradio pozalit, ali ce ga to proganjat i u snu cijeli zivot! Mislio je da je frajer, a platiti ce skupo sam pred sobom. Bit ce mu sigurno jako, jako zao, a natrag nema, ispravit ne moze...

Mars paganijo

***

?

Razmisli Romeo kad dobijes po piki.

Katy

Ovaj covjek ocito nije kriv sto mu je dijete kreten. Za to su zasluzne dvije skole pod jednim krovom.

Ljiljan ***

****

Neko nas

Nemas se sta izvinjavat...to je davno postalo puka formalnost..predaj sina...Fino reci gdje se nalazi sta i kako...To bi posteno bilo...

Neko nas

I molim sve imalo normalne ljude...nek objave slike ovog momka s facebooka..nek ga narod prepozna na ulici...nek mu se poljepe plakati...nek ga mrsnu ljudi i psuju na ulici...Pa roditelj sam.treba istupit.

Neko nas

Narode..nadjite slike..lijepite...po gradu...Treba se znat.j pamtit ko je ovaj delikvent...ovaj je spremaz za koji mjesec i vrat nam presjec...muslimanima...Ovo nije 15 stoljece..

Mostar

Hoce li se iZvinuti oni sto setaju dZukele po sehitlucima u mostaru pa zapisavaju i kopaju za veliku nuzdu?

Mostar

***

Prometheus

***

***

***

Haha

Stari glupson. Muslimanima se ići ispričavati nakon svega je suludo. Nego, koliko je odležao Pokvić? Jel se zna što?

Najgori su oni nedokazani koji se trude dokazati i

Znate li da su na popisu stanovnistva YU nakon 1948. tjerali pisati BiH katolike kao Hrvate, a BiH pravoslavce kao Srbe, koliko je naroda pruzalo otpor toj poganoj politici vodjenoj iz Zagreba i Beograda? Ima dosta gradje o tome. Prije toga nisu bili svojom voljom nacije SHS, Srbi i Hrvati. Sve je to rezultat politike Kraljevine SHS/YU, pravljenja juznoslovenske nacije. Mjesto Jugoslovena podijelise stanovnistvo Kraljevine po krstaskoj vjeri i maternjem jeziku na nacije Srbi-pravoslavci, Hrvati-katolici sh jezika i Slovenci! Napravise u jednoj drzavi tri nacije. Tito to poveca na sest!

Najgori su oni nedokazani koji se trude dokazati i

*** ka Miki Hrvati BiH nisu narod Hrvatske. Nisu joj dijaspora (iseljenistvo ili ostavstin). Oni su NACIJA Kraljevine SHS, kasnijeYU, drzava kojih odavno nema. Stoga, nema Hrvatska nikakvo pravo skrbi nad BH Hrvatima, bez obzira sto se tako nazivaju (kao ostavstina nacije YU), jer nisu njen narod, ne poticu iz te drzave.

Namjelus1234

Čuj molim te lijepo koja je to seljačka filozofija: "Njegov sin žrtva" a skače po mezaru sa uvredljivom porukom. Što maca koti to miševe lovi. Što se u kući govori on na mezaru demonstrira.

Vidju djeteta naprednog, 2 metra, 85 kila.

......

omer

ovoje sve crkva prevaspitivala na misama.božeme sačuvaj srpskog.junaštva i hrvaske kulture

Ni

Narode..nadjite slike..lijepite...po gradu...Treba se znat.j pamtit ko je ovaj delikvent...ovaj je spremaz za koji mjesec i vrat nam presjec...muslimanima...Ovo nije 15 stoljece.. ka Neko nas 1. Vijek nove ere da popusis pricu o bogu materoyebcu pagane.

?

Stari glupson. Muslimanima se ići ispričavati nakon svega je suludo. Nego, koliko je odležao Pokvić? Jel se zna što? ka Haha Suludo je *** kako se iz katolicanstva dobija hrvatski nacionalni identitet. Jos je suludnije to pagansko mamojebno sranje kaciti na judaizam i optuzivat jevreje da su ubili boga.

?

dogodit, danas djecu odgajaju 1) drustvene mreze (fuj) 2) ulica (fuj) 3) tzv. skola koja djecu uci da roditelji ''nista ne znaju'' i da se treba samo slusat sta ''mudri nastavnici'' predaju (fuuuuuj), a uloga obitelji je reducirana na minimum jer sistemu ne odgovara da obitelj ima utjecaj na dijete jer na taj nacin sam sistem ima manji utjecaj.... i tako. Onda je posljedica tak oodgajanog djeteta mogucno i ovakva. Poneko dijete na trenutak zastrani. Pogotovo u pubertetu. Ovaj mali dok on to samo promisli, on ce ovo sto je uradio pozalit, ali ce ga to proganjat i u snu cijeli zivot! Mislio je da je frajer, a platiti ce skupo sam pred sobom. Bit ce mu sigurno jako, jako zao, a natrag nema, ispravit ne moze... ka Vidite, izgleda covo 100% OK. Ovo se svakome moze Reduciro je tebe fra Knezovic na puhaca u njegivu cunu, ovaj kljuc od rajskih vrata.

Alija

Namlati ga,pa cemo znati da si iskren.Ovako ,bojis se da ga,neko ne nalupa

Alija

Namlati ga,pa cemo znati da si iskren.Ovako ,bojis se da ga,neko ne nalupa

Lila

DOBRO SI ODGOJIO SINA KRUSKA POD KRUSKU, JABUKA POD JABUKU

Dijasporo

ovoje sve crkva prevaspitivala na misama.božeme sačuvaj srpskog.junaštva i hrvaske kulture ka omer<< Kaže neko koje svije ime piše malim slovim. A da tako je u crkvi se uči. nije ko u mekteb gdje se prevaspitiva uči o Bogu lubavi pa inda puca po ambasadi il oblači prsluk sa explozivom...

Dijasporo

ovoje sve crkva prevaspitivala na misama.božeme sačuvaj srpskog.junaštva i hrvaske kulture ka omer Kaže neko koje svije ime piše malim slovim. A da tako je u crkvi se uči. Nije ko u mekteb gdje se prevaspitiva uči o Bogu lubavi pa inda puca po ambasadi il oblači prsluk sa explozivom... ka Dijasporo<<

Nisam@Robot.

Ja nigdje na slici ne vidim nikavo dijete, na slici se nalazi maladi Ustasa u civilu kako cuci na Mezaru vrisko ukopane Muslimanke ... taj bi bio sutra u stanju Muslimane na lomacu bacat a o klanju i da ne pisem ... otac njegov je donekle i u pravu kada je pomenuo lose drustvo, stvar u tome da on u Mostaru kao svari stvari danas stoje i nema nekog izbora jer Politika HNS i HDZ upravo stvara to drustv u koje je on kao upao.

/ Najnovije