Otac Davida Dragičevića: Dajemo vam rokove

Radiosarajevo.ba
Otac Davida Dragičevića: Dajemo vam rokove
I večeras je na Trgu Krajine održan skup podrške “Pravda za Davida”. Poručeno je da se sa okupljanjem neće stati dok se smrt 21 - godišnjeg Davida Dragičevića ne razjasni.

Saučesništvo u ubistvu je veći zločin od ubistva, poručeno je i večeras sa banjalučkog Trga Krajine. Trideset pet dana građani Banjaluke, ali i ostalih gradova stoje rame uz rame uz Davidovog oca. I večeras je poručeno da se mirno i dostojanstveno bore za istinu, prenosi Televizija BN.

Ono što su tebi uradili Davor Dragičević nikad neće oprostiti nek oprosti Bog niko nema pravo da se igra Boga. Tvoj tata dobro zna ono što i ti znaš, a vi gospodo kako god hoćete mirni smo i dostojanstveni i dajemo vam rokove”, poručio je Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića.

Davidov otac Davor Dragičević poručio je da je tužno to je što javnost u Republici Srpskoj, kako je rekao, mračna napominjući da su o tragičnom događaju više pisali čak i hrvatski mediji.

Od institucija će nastaviti da traži zvanične i istinite informacije o smrti njegovog sina.

Otac pokojnog Davida poručio je da će dalji koraci biti da se ubice i svi saučesnici dovedu pred lice pravde. Okupljanja na trgu Krajine biće održavana sve dok slučaj ne bude razriješen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije