Osvanuo novi mural ratnog zločinca Ratka Mladića u BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BH Fan

Pripreme fasista za novi genocid, ozvanicene....

joe

Pa neće valjda Teslu?

Република Српска Српски свет Велика Србија

Pripreme fasista za novi genocid, ozvanicene.... ka BH Fan Следећи пут, чистимо до самог краја... Живио Српски херој, генерал Ратко Младић, живјела Република Српска, живио српски свијет, живјела Велика Србија!!!

Bosanac

Sratko ovi tvoji ce se usrat ko i ti zivotinje laju

kinez

E USRO SE TI ZAJEDNO SA SVOJOM SRBIJOM I ZVALJAVIM CETNIKOM DO ZAVRAT.OVA CE VAS KLETVA STICI KAD TAD.AMIN

Ovom što sve živi

Živjeta tvoj mama! A i sestra :D

Halo "umetnik"

Po*iśam ti se na rad

Umetnik

Samo dodaj negdje u ćošak PELENE ZA ODRASLE i to je to.

MARS

Pripreme fasista za novi genocid, ozvanicene.... ka BH Fan Следећи пут, чистимо до самог краја... Живио Српски херој, генерал Ратко Младић, живјела Република Српска, живио српски свијет, живјела Велика Србија!!! ka Република Српска Српски свет Велика Србија<< Kretenu. Sta se..s sa Srbijom? Samo tebe eto ceka Srbija. Pitaj malo one koji su '92 i kasnije otisli za Srbiju kako su docekani. I dandanas laju na 'dosljake' i nece da s njima kontaktiraju. A bilo je ty i ljekara, profesora, vrsnih strucnjaka. A ti tu sigurno ne spadas. Stoga ne baljezgaj bez veze.

Sloveni

Djenerale Ratko ćistio si teroriste bas slatko, borićemo se protiv terorista i mi, nastavićemo tamo dje stao si Ti.

Đurica

Pripreme fasista za novi genocid, ozvanicene.... ka BH Fan Следећи пут, чистимо до самог краја... Живио Српски херој, генерал Ратко Младић, живјела Република Српска, живио српски свијет, живјела Велика Србија!!! ka Република Српска Српски свет Велика Србија<< PROŠLI PUT JE BILO SRBIJA DO TOKIJA. GDJE SMO STALI? DA USA NIJE ZAUSTAVILA VOJSKU BiH PRED BANJA LUKOM TI BI SADA BIO ILEGALAC ILI BI SRETNO ŽIVIO U VLASOTINCIMA. KONJU DOĐI SEBI KAD TI OTAC I DEDO NISU.

Ciciban

Ovaj portal je počeo živjeti od ovih nacionalističkih komentara kao i klih. Možda ih i sami pišu da ,,navaku" raju. Fuj.

Koel

Ova privremeno okupirana teritorija mora se vojnicki osloboditi druge nema kao i azerbejdzan nagorno karabak

/ Najnovije