Osumnjičeni za ubistvo Kenina Lukača predati Tužilaštvu KS, pogledajte fotografije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

Vidi ti akademskih gradjana

MrziteljPDA

Po zadnjim informacijama ovi likovi su uhvaćeni u biblioteci. Vratite im knjige. Pravda za Dženana ovaj za osumnjičene

cener od Alije aka fuxxa

Opet terapija ne radi, a smradu?

Guest

objesit odmah

Guest

hi

Vata heds jbt :-○

.

Cuj, Zacudjeni?

U stanu im nasli tri kile zutog, bijelog, zelenog, rucni bacac, puske i pistolje, prigusivace - sta mislite da su se popucali zbog gumenih bombona? Zasto to policija nije sredila na licu mjesta zbog otpora uhicenju i bijega, a ne da trose nase milione na nepotrebne istrage koje ce se odugovlaciti godinama od novca gradjana?

RealMan

Tačno se čovjek mirnije osjeća i može mirnije spavati kad Policija kvalitetno obavi posao. BRAVO ZA POLICIJU!

Red

Ma kakvo crno hapsenje Zvekni ga u mracnom sokaku Na koga vi trosite narodni novac ….

Prepisivaći

Ko od koga prepisuje? Kiks od r.sara ili rad.sara od Kiksa? Slike potpuno iste a tekst za nijansu drugačiji. Ili na oba portala rade isti novinari? Zasto se jedino na ovom portalu novinari ne potpisuju ?????

@ Prepisivaci

>>Ko od koga prepisuje? Kiks od r.sara ili rad.sara od Kiksa? Slike potpuno iste a tekst za nijansu drugačiji. Ili na oba portala rade isti novinari? Zasto se jedino na ovom portalu novinari ne potpisuju ????? ka Prepisivaći<< Ovo je saopstenje MUP-a, nije novinarski clanak. Zato je isto na svim portalima.

Sevap

Sevap bubrege odbit ovakvim njušketinama.

/ Najnovije