Osuđeni zločinac Vojislav Šešelj nije mogao sakriti ogorčenost odlukom Inzka

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Javila se zenicka Balerina.

NB

Sve je nelegalno samo su zločini koji su počinili četnici - legalni!

Damianusdarcus

Sve je kako čovjek kaže... sad ide ofanziva protiv genocidne izdrkotine, pa ide promjena naziva, pa ukidanje, pavrat zastave sa ljiljanima i naziv Republike Bosne... sad je bitno da se politički obrazujemo, ekonomski jačamo i naravno... množimo!!!

N

Uporno zele prikazati srbe u cjelini da su genocidni, ne zeli eto svijet nego srpski politicari. Sad je na srbima da odluce da li su genocidni ili ne.

Citalac

Dabogda incko i po tvoj djeci pucali islamski metci

/ Najnovije