Oštra debata Ćamila Durakovića i Nebojše Vukanovića pred TV kamerama: 'Uzurpator Dodik pokušava...'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

SVI SU ****ISTA ****A SAMO DRUGE BOJE I VELIČINE!

***

ETO DRAGE MOJE SARAJLIJE PA VI OPET DANAS DAJTE POSAO *** (današnji srbi krivoslavci)A ONI SU JUČE DIVLJALI I ORGIJALI .....NE TREBA DA TOJ ********OJ ****DA DATE DA ULAZI U ŠEHER!!!!!!!

Lijepe riječi su ukras

TLijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan, Bosanac, Tuner iz Dijaspore

Polupismeni "patriota", iz neke vuko****ne, bi da odredjuje koga cemo "pustati" u grad? Onda bi i tebi mogli zabraniti "ulaz" jer si primitivni nacionalista koji dva puta godisnje dodje, za Bozicne praznike (sic), i mrzi Seher i njegove stanovnike svih nacionalnosti. Ovo je za nas BiH a za tebe je Rezervat.

Mostar

BiH ima sansu da opstane kao drzava od tri entiteta, a sve ostalo se pokazalo kao promaseno i nemoguce

Derk

BRZO SI DURAKOVICU PAO POD UTJECSMAJ DODIJA

mirzatvica@hotmail.com

republika srpska i ovakvi Srbi su antiduh hiljadugodišnje Bosne. Zaista počinjem vjerovati da oni nisu domaći Bosanci nego doseljeni Vlasi. Oni uopšte ne razumiju duh Bosne na kome je opstala 1000 godina. Ili su to samo jeftine beogradske sluge.

/ Najnovije