Sramotno: Osnivač logora, u kojem su ubijani i mučeni Bošnjaci, u Gradskom vijeću Beograda

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

Ljiljan

***

Istina

Stvarno glupo, nema sta...Gradonacelnik misli da postoji zemlja Nambija...!? Ali definitivno treba zelene vratiti u Afriku

Tuner

Pa to mu je plus tamo

Tiner

Alo konvertiti, pogledajte kakva je proslost svih Zivkovicevih najblizih saradnika koji su na raznim funkcijama u FBiH i BiH. Nema ga bez krvavih ruku. ka Gradksi vjecnik Konvertitu u sta su tvoji vjerovali prije biblije?

****

Lijepe riječi su ukras

***

Konvertitu u sta su tvoji vjerovali prije biblije? ka Tiner Sto se u narodu kaze ***

Mostar

Koliko je muslimana po funkcijama, a odgovorni su za najteza mucenja, ubojstva, silovanja po BiH?!?

Buhahahaha

>>Stvarno glupo, nema sta...Gradonacelnik misli da postoji zemlja Nambija...!? Ali definitivno treba zelene vratiti u Afriku ka Istina<< Odabrane u starozavjetni Kaanan medju pagansku bracu.

Bosanac

***

@Ljiljan

Ljudi nema pravde dok sami be uzmete u svoje ruke,svetite se servima na bili koji način,gledajte da to bude podmuklo i prljavo da vas niko ne vidi (nešto kao avo u ratu ) ka Ljiljan Samo počni. Kreni prvi i krenuće

A koju funkciju je vama obnasao Sefer H.?

A zlocinac je iz Vukovara, borio se protiv neduznog naroda na strani jogosoldateske. Dzaba brise moderu, ovo je kratko, uvijek cu lako opet napisat. :)

SRAMOTNO je sto ti ovo brises moderatoru...

A zlocinac je iz Vukovara, borio se protiv neduznog naroda na strani jogosoldateske. Dzaba brise moderu, ovo je kratko, uvijek cu lako opet napisat. :) ka A koju funkciju je vama obnasao Sefer H.?

/ Najnovije