'Osmorka' i HDZ ne potpisuju sporazum na Dan državnosti: Poznat je novi datum

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mario

Lijepe riječi su ukras

Cova

Vec ih Cova pravi budalama, sta sad ima reci arogantni difovac?

MrziteljPDA

Naravno da ne potpisuju na dan koji ne godi Čovićevim ušima!

Brkica

JA BOSNJACIMA NISTA NEVJERUJEM ISTI SU KO BAKIR NISU OD RIJECI

user1661087095

<< PLENKOVIĆ UPUTIO ULTIMATUM KONAKOVIĆU I NIKŠIĆU: "Nova koalicija u BiH da osigura i "legitimnog" člana Predsjedništva BiH!" >> Ovaj lik na slici je veća luda od onog bubuljičavog Velebitskog tovara. Plenko, ne guraj ljude u bitku protiv milion onih koji su za Komšića. Poruka Konjkoviću; Ako krenete na Željka i onih 250000 ljudi koji su glasali za njega, možete li predpostaviti gdje ste tu vas dvojica? Hajde sada izjasnite se do petka u 8,00 sati. Poslije toga sve vam je prekasno!

Ljiljan Incestni

***

Mili

***

user1661087095

Sada bi Nikšić trebao da se zamisli i sačeka da se Šmidt pojavi u Parlamentu EU, pa tek onda da nastavi sa UZPom i ostalima. Ave prije toga je trčanje pred rudu koje može dosta nas košta. Nermineeee!

/ Najnovije