OSCE povodom bojkota izbora u Srebrenici: Evo šta su poručili

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Amantini Deguello

Onaj ko nije sposoban tempirati minimum sopstvene kreativnosti za upotrebu pravih riječi, montiranje TV informacije, obavljanja pakovanja i napakivanja političko-ekstremističkih propagandnih priča na bazi poluistina iz domena vjekovne međunacionalne netrpeljivosti na štetu teritorija smederevskog pašaluka i republike firaunije, a prima platu od RTV pretplate, taj je podjednako opasana sociološko parazitarna kreatura poput prebogatih tariguzijskih ekstremista kalibra ratnog zločinca Ivice Dačića.

OSCE

Glasanje je osnovno pravo...Pa zasto ga uskracujete ljudima koji nisu tu, i uz to zrtve genocida, nego im onemogucavate to pravo, i to u uslovima pandemije. Pa u vasim zemljama, gdje i ja zivim, ljudi mogu glasati i po tri mjeseca prije izbora...Zasto nam to niste omogucili. Pitam se da li vi uopce znate sta je demokratija.

nbs

sarajevo i bliza okolina rajlovac reljevo vogosca sve stanovnici istocne bosne i niko nije prijavljen tu gdje zive posto su zadrzali imanja dobili pare da obnove kuce nove traktore i sve prodali a i dalje bi da glasaju naravno cast izuzetcima ali takvih je sve manje i gdje sad oni treba da glasaju

Pečat

Nema Bracike, nema ni povratka.

/ Najnovije