OSCE oštro osuđuje verbalni napad Sanje Vulić na članicu CIK-a

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Osce

Nije to samo verbalna uvreda nego i direktna prijetnja po sigurnost članice CIKa o čemu bi se trebali pozabaviti i policija i sudski organi. Ova objava OSCA samo razvodnjava i ublazuje stvari .

Sarajevo bih

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Kula

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Habuhabuhabu

Ne zna ona drugačije. Da umije, odradila bi. Kako ne zna, ne smije ni da pokuša.

Gintara

Sanja Vulić je srpski Ramo Isak!

***

***

SMIJURIJA

***

***

***

aco

OPET CE JE DODIK ISAMARATI JER JE PONOVO US.ALA:):):)

***

***

***

***

Čika Zvonko

***

***

***

Derim

Lijepe riječi su ukras!

Šaćir

definitivnio je ne bi prangijo ..... a nikakvih kriterija nemam jbt ..... gadna je al baš ...... faca original čučavac ..

333

Konobari, piljari, prodavaci jaja, vozaci kamiona, trafikanti i pokoji doktor sa ozbiljnom psihopatologijom - danasnja politicka "elita". Naravno, nije problem u ovim zanimanjima, ali je problem kada prodavac jaja pretenduje da bude ministar pravosudja. Dakle, sve ovo bezobrazno, nepismeno, divljacko treba doslovce pomesti sa javne scene i vratiti u rupe iz kojih su ispuzali. Pa ako imaju ambicije, neka se obrazuju, upristoje, i pocnu ponasati kao normalni ljudi, pa im mozda pruzimo sansu. Da opet prodaju jaja na pijaci. Mozda.

/ Najnovije