Oručević odgovorio Željani Zovko: 'Sramotna i glupa provokacija'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Zašto se čudite?! Gospođa je katolibanka. Predstavnica posebite vrste u alarmantnom padu brojnosti. Ercegovačka katolkinja. Zagovornica čučanja. Ponekad i klečanja na koljenima, otvorenih usta u obliku slova O.

Kriminalac

nije gospodin

Haha

Safa, oni ti jednostavno ne ostavljaju drugu opciju nego da odeš u Zapadni i opljačkaš nekoga. Što je previše, previše je

Major

***

alfista

***

Habuhabuhabu

Više će uspjeti sebe predstaviti tj. afirmirati kao dežurnu lažljivci nego što će predstaviti neku baštinu, i nadam se da će je neki na tom putu pogurati.

Haha

Sada se Praljak vrti kao vrtlozrak u pakl... ovaaaj u grobu! Pita se sigurno za koji racku sam ga rušio ako je rvatski most. Točno bih još jednu popio da sam živ. Konobar! Daj ovim katolibanima onu po meni nazvanu da popiju. Ali samo po jednu ;)

Uhs

***

Mustafa

Koliko ja znam nije ovo prvi put da se stari most LAŽNO predstavlja i u turističke svrhe kao hrvatsko nacionalno blago a osporava im se blagim odgovorom SRAMOTA

Jao jao

***

Još Nešto

***

Objasni umni

***

kako si ti nastao

***

Gost

E ti si se Safa javio, sta si onda radio u HVO-u? Kada si preletio u armiju, hoces reci da tamo nije bilo logora, silovanja klanja i drugih zlocina? Juce nisi spomenuo godisnjicu ubistava u Buhonim kucama? Ne znas sta je to! Znas li sta je IV osnovna skola u Mostaru?

BRKICA

***

🤭😘😈

***

Ja kao Hrvat ne prihvatam taj most kao

bastinu. Preruzan je a i simbolizira neka davna, strasna vremena za moj narod. Dakle gdja Zovko je za mene tu pogrijesila.

Molim?

@Objasni umni! Nitko nikome ništa nije omogućio, svi su dobili onoliko koliko su mogli podnijeti. Nacija(narod) se ne dobija na tepsiji, ona nastaje tijekom vremena, ali može na sličan način i nestati. Kao stari Latini, Etrušćani, Osmanlije, Daorsi, Dalmati i slično, naprimjer. S većim čekićem, da ne kažem tokmakom. :)))

/ Najnovije